Fabrika Night: She Past Away, Selof

Tarihler: 14 Mayıs 2019 Salı ~ 14 Mayıs 2019 Salı 14 Mayıs 2019 20:30

Yer: %100 Studio

Ücret: Tam - 60.00 TL Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2019 ~ May 14, 2019
Yunan plak şirketi Fabrika Records’ın kurucularının grubu Selofan’ın yanı sıra Tango Mangalore ve  yerli sahnenin dark wave türündeki en önemli temsilcilerinden She Past Away’in sahne alacağı Fabrika Records gecesi ‘Fabrika Night’, 14 Mayıs’ta Studio’da!

Üç yıl aradan sonra ilk Istanbul konserini vermeye hazırlanan; yerli sahnenin en önemli müzik gruplarından  She Past Away, Yunan gotik-punk ikilisi Selofan ve Atina’lı Tango Mangalore 14 Mayıs’ta Studio'da sahne alacak. 

She Past Away
80’lerin dark-wave post-punk sound’una övgü niteliği taşıyan She Past Away, 2009 yılında kuruldu. Sinematik, karanlık ve karakteristik bir sound yakalayan ikili, ilk uzunçalarları Kasvetli Kutlama’yı 2010 yılında Remoov etiketiyle yayınladı. İlhamını Dario Argento filmleri, doom-death metal ve Türkçe minimalist şiirden alan She Past Away, ilk albümleri Belirdi Gece’yi 2012’de Fabrika Records etiketiyle yayınladı. İkinci albümleri Narin Yalnızlık 2015 yılında yayınlandı. Anksiyeteyi nihilistik çerçeveden inceleyen, kişisel bir sound’a sahip olan She Past Away, post-punk dönemi etkisindeki gitar ve dark-wave ile hayranlarına sürükleyici bir deneyim sunuyor.  

Selofan
Atina çıkışlı ikili Joanna ve Dimitris 2011 yılından beri tek bir tür ile tanımlamanın imkansız olduğu fazlasıyla duygusal ve kaderci müziklerini, analog olarak evlerinde kaydediyor. Hikayelerini anlatmak için farklı müzik türlerinden ve dillerden faydalanan ikili; sık sık şiirlere başvurdukları parçalarını teatral bir performans ile seyirciyle buluşturuyor.  Dünya çapında konserler ve festivallerde sahne alan Selofan ve Fabrika’nın önde gelen isimleri arasında yer alıyor.

Tango Mangalore
Tango Mangalore, Atina’da, denizin etrafındaki karanlık ve tuhaf folklor üzerine odaklanan bir denizcinin tek kişilik projesidir.  Deniz merakı, denizin kendisi ve sayısız hikayesinin morbiditesinden etkilenen Tango Manglore; ürkütücü, yalnız, dramatik, mutant, teatral ve genellikle alaycı bir atmosferde karanlık bir mizah anlayışı ile dark minimal synth, darkwave, kabare ve noisy synth-punk türlerine dokunan müziğini üretiyor. 

20:30 Kapı Açılış
20:30 Tango Mangalore
21:30 Selofan
22:45 She Past Away

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin (anne ve-veya baba) refakatinde katılabilirler. - Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir. - Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT