Fantastic Negrito

Tarihler: 18 Haziran 2019 Salı ~ 18 Haziran 2019 Salı 18 Haziran 2019 20:30

Yer: %100 Studio

Ücret: Tam - 65.00 TL Öğrenci - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2019 ~ Haz 18, 2019

Kendine has tarzıyla son yılların en çok ses getiren blues sanatçılarından Fantastic Negrito, 18 Haziran akşamı Studio’da unutulmaz bir konser vermek üzere ilk defa Türkiye’ye geliyor.

Binbir şeyle mücadele ederek başladığı kariyerinde Fantastik Negrito adıyla üçüncü kez doğuşunu temsil eden Xavier; şarkılarında kendi kendine geliştirdiği müzikal yeteneğiyle zorluklara karşı pes etmeyerek başarıya ulaşan bir adamın hikayesini paylaşıyor.

Fantastic Negrito’nun “Tam bir felaket” olarak tanımladığı ilk albümü “The X Factor” milyon dolarlık bir anlaşmayla Xavier adıyla 1996 yılında yayınladı. 1999’da neredeyse ölümüyle sonuçlanan ve 4 hafta komada kalmasına neden olan bir trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından plak şirketinin sözleşmeyi feshetmesiyle hayatı değişen Negrito, 2004 yılında bir EP yayınladı. 2007 yılında müzik yapmayı bıraksa da 2014 yılında yeni müzikal tarzı ve şarkılarıyla geri döndü. 2015’te ise Amerika’nın en saygın haber ve kültür sanat yayınlarından NPR’ın canlı konser serisi Tiny Dest Concerts yarışmasını kazandı.

Ertesi sene Fantastic Negrito adıyla çıkış albümü The Last Days of Oakland yayınlandı. Müzik eleştirmenlerinin övgülerle bahsettiği albüm “Yılın En İyi Çğdaş Blues Albümü” dalında Grammy kazandı. En son albümü Please Don’t Be Dead, geçtiğimiz yıl müzik severlerle buluştu. Bir kez daha müzik otoriteleri tarafından olumlu yorumlar alan albüm, 2019 Grammy Ödülleri’nde bir kez daha “Yılın En İyi Çğdaş Blues Albümü” ödülüne layık görüldü.

Kapı Açılış 20:30
Etkinlik Başlangıç 21:30

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT