Farid Farjad

Tarihler: 15 Ocak 2011 Cumartesi ~ 15 Ocak 2011 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori: 100,00 TL - 2. Kategori: 85,00 TL - 3. Kategori: 70,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Kampüsü, Bakırköy İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 498 41 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2011 ~ Oca 15, 2011

FARİD FARJAD İKİNCİ KEZ AKINGÜÇ ODİTORYUMU VE SANAT MERKEZİ’NDE

İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi 2011 yılı açılış konserini, dünyaca ünlü keman virtüözü Farid Farjad ile yapacak. Fars (İran) halk müziği hakkındaki engin birikiminin yanı sıra klasik batı müziğini de başarıyla yorumlayan ve dünyada ‘Kemanı Konuşturan Adam’olarak nitelendirilen Farid Farjad, 14-15 Ocak 2010 tarihlerinde bir dizi konserle İKÜ Akıngüç Oditoryumu’nda ikinci kez sahne alacaktır. İstanbul Kültür Üniversitesi’nin davetlisi olarak Amerika’dan İstanbul’a gelen Fars asıllı sanatçı Farid Farjad’ın konser biletleri sadece Biletix’ten satışa sunulmaktadır.

FARİD FARJAD

1938 yılında Tahran’da doğan Farid Farjad akademik eğitimini 1966 yılında Tahran Müzik Konservatuarı’nda klasik müzik üzerine yaptı. Doğu ve Batı’nın klasik ve etnik eserlerini başarıyla yorumlayan Farid Farjad Tahran Senfoni Orkestrası’ndaki çalışmalarının yanı sıra Batı Klasik Müziği üzerindeki çalışmalarıyla Fars müziğinin gelişimine önemli katkılar sağladı. Yorumu ve tekniği ile dünyadaki en iyi keman virtüözleri arasında yer alan Farjad’ın An Roozha I, An Roozha II, An Roozha III, An Roozha IV, An Roozha V olmak üzere beş albümlük albüm serisinin yanı sıra Golha Orkestrası adlı kolektif bir albümde de eserleri yayımlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT