Farid Farjad - Aksüt Yapı Sunar

Tarihler: 19 Kasım 2015 Perşembe ~ 19 Kasım 2015 Perşembe 21:00

Yer: Zorlu Center PSM-Turkcell Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 360.00 TL 2. Kategori - 300.00 TL 3. Kategori - 250.00 TL (TÜKENDİ) 4. Kategori - 187.00 TL (TÜKENDİ) 5. Kategori - 154.00 TL (TÜKENDİ) 6. Kategori - 100.00 TL (TÜKENDİ) 7. Kategori - 56.00 TL (TÜKENDİ)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2015 ~ Kas 19, 2015

"Kemanı ağlatan adam”, büyük keman virtüözü Farid Farjad, 19 Kasım'da Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi'nde!

Farjad'ın mu¨zigˆi, yu¨regˆini sızlatan, derinlerde, oralarda bir yerde olanı des¸eleyen, kabugˆundan c¸ıkartandır. Bazen okyanus ko¨pu¨gˆu¨nde yu¨zercesine serinleten, huzur veren, kimi zaman alaca karanlıklara su¨ru¨kleyen, alıp go¨tu¨ren bir hissiyattır. Hu¨znu¨ nakıs¸ nakıs¸ is¸leyen kemanı adeta "gel beraber agˆlayalım" diyor...

Tu¨rkiye’de “Keman’ı Agˆlatan Adam” olarak da bilinen Fars asıllı ABD vatandas¸ı Farid Farjad, 1938 yılında Tahran'da dogˆdu. 1966 yılında Tahran Mu¨zik Konservatuarı'nda klasik mu¨zik u¨zerine master yaptı. Bundan sonraki do¨nemde Tahran Senfoni Orkestrası'nda o¨nemli go¨revler aldı. Fars Halk Mu¨zigˆi'nde c¸ok derin bir birikime sahip olan Farjad, keman ile Batı Klasik Mu¨zigˆi u¨zerinde de c¸alıs¸malarda bulundu. Batı Klasik Mu¨zigˆi u¨zerindeki c¸alıs¸maları Fars mu¨zigˆinin gelis¸iminde bu¨yu¨k o¨neme sahiptir. S¸u anda du¨nya u¨zerindeki en iyi keman virtu¨o¨zlerinden biri olan Farjad'ın, yalnızca piyano ve keman kullanarak olus¸turdugˆu Anroozha (O Gu¨nler) isminde bes¸ albu¨mden olus¸an bir albu¨m serisi bulunmaktadır. Ayrıca Golha Orkestrası adlı kolektif iki albu¨m de sanatc¸ının eserleri arasındadır. Bu albu¨mlerde Farjad, kendi deyimiyle dogˆadaki hu¨znu¨ notalara do¨kmu¨s¸tu¨r. Albu¨mlerinin bu yo¨nde olus¸masının sebeplerinden birisi olarak devrimden sonra u¨lkesinden uzaklas¸ması ve u¨lkesinden uzakta yas¸amak zorunda kalmasını go¨stermis¸tir. Anroozha serisinin ilk do¨rdu¨nde Farjad'a Abdi Yamini, bes¸inci albu¨mde ise es¸i Mitra Tavakkoli Farjad piyano ile es¸lik etmis¸tir.

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT