Fashion Vodka World Series 2011

Tarihler: 25 Şubat 2011 Cuma ~ 25 Şubat 2011 Cuma - Saat: 24:00

Yer: Discorium

Ücret: 40 TL (1 Yerli İçki Dahil)

Nereden Alınır: Discorium

Adres: Yıldız Posta Cad. Kain Sinan Pasajı No:38/26 Gayrettepe İstanbul Gayrettepe İstanbul

Telefon: 0212 347 13 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2011 ~ Şub 25, 2011

Discorium’da Moda Rüzgarı

Fahion TV tarafından gerçekleştirilen, “Fashion Vodka World Series 2011”, 25 Şubat Cuma Akşamı, Avrupanın Büyük Şehirlerinin ardından İstanbul’un en büyük kapalı gece kulübü Discorium’da gerçekleşecek.

Discorium her zamanki gibi adından sıkça söz ettirecek kalitede dev bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kurucusu ve sahibi oldugu Fahion TV ve Fahion Vodka ile Michel Adam, özellikle avrupa`nın en büyük metropollerinde düzenlediği Fahion Vodka World Party serisinin Türkiye ayağını 25 Şubat Cuma gecesi İstanbul`un en büyük ve en iyi kapalı gece kulübü olan Discorium da gerçekleştiriyor...

Avrupa`nın diğer şehirlerinde olduğu gibi önemli simaların katılacağı etkinlikte, şık gecelerin yeni vodkası Fahion Vodka’nın snulacağı gecede, Fashion Tv modelleri tarafından da bir mini catwalk gerçekleştirilecek.

Discorium 25 Yaşında!

İlk gününden bu yana kaliteli, yaratıcı ve eğlenceli bir gece kulübü anlayışını İstanbullu müzik ve eğlence severlerle buluşturan Discorium, 25. Yaşını kutluyor. İşletmesi İstanbul gece hayatının nabzını tutan isimlerinden oluşan New Generation ekibine ait olan Discorium, dans müziği tutkunlarını Türkiye’nin ve dünyanın en popüler parçaları eşliğinde; kaliteli, makul, eğlenceli ve bol sürprizli bir hizmet anlayışıyla haftanın 3 günü boyunca ağırlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT