Faze Action

Tarihler: 09 Mart 2013 Cumartesi ~ 09 Mart 2013 Cumartesi

Yer: Lucca

Adres: Cevdetpaşa Caddesi No:51 B Bebek Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 257 12 55

Faks: 0212 257 12 66

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2013 ~ Mar 9, 2013

Yeni nesil disko ve house akımının mihenktaşı sayılacak hit'lere imza atarak bu tarzın en güçlü markalarından biri haline gelen İngiliz DJ ekibi FAZE ACTION, Robin ve Simon Lee'den oluşan tam kadrosuyla 9 Mart Cumartesi gecesi Lucca'da!

Prodüksiyondaki ustalıkları kadar mixing konusundaki dehaları da tartışılmaz olan ünlü ikili, Jazz, Beats, House, Boogie, Funk, Afro beat, Disco ve Latin sound'larının karışımını kusursuz bir şekilde yansıttıkları setleriyle uzun yıllardır dinleyicilere benzersiz deneyimler yaşatıyor.

Uzun bir aradan sonra ilk kez istanbul’da sadece Lucca’da performans sergilemeye hazırlanan ünlü DJ’lerin setlerinde, "I Wanna Dancer", "Good Lovin", "Starship", "Disco Warrior", "Keep It Coming", "Straus Energy", "Hypnotic", "Everybody Needs Somebody" ve "Tattoo Man" gibi sayısız disco-house hit'i bulunuyor…

Crazy P, Tele Music, Johnny Hammond gibi isimlere yaptığı remix'lerle 80'li yıllardan bu yana dans müziğinin şekillenmesinde çok büyük katkıları olan Faze Action, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da performans sergilemeye hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT