Fazıl Say-Bilkent Senfoni-İbrahim Y

Tarihler: 23 Ağustos 2019 Cuma ~ 23 Ağustos 2019 Cuma 23 Ağustos 2019 21:00

Yer: D-Marin Turgutreis

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL 2. Kategori - 90.00 TL 3. Kategori - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:26 Turgutreis Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 23, 2019 ~ Ağu 23, 2019
Bir prömiyer: Fazıl Say, Umut Senfonisi

23 Ağustos Cuma günü, D-Marin Turgutreis’te; Bilkent Senfoni Orkestrası’nı bu kez başarılı şef İbrahim Yazıcı yönetecek. 2005’te İtalya’da “Cavaliere dell’Ordine della Stella d’Italia” ile onurlandırılan Yazıcı, 2012’de ise Andante tarafından verilen Donizetti Ödülleri’nde “Yılın Orkestra Şefi” seçildi. Bilkent Senfoni Orkestrası bu konserde İspanyol çellist Pablo Ferrández’e çello repertuvarının en önemli yapıtlarından biri olan Dvořák’ın Çello Konçertosu’nda eşlik edecek. 

ICMA 2016’da “Yılın Genç Sanatçısı” ilan edilen Ferrández, duygusal yoğunluğu ve sahne karizmasıyla izleyicilerini büyüleyen bir sanatçı. Eleştirmenlerin “en iyi viyolonsel sanatçılarından biri” olarak selamladığı Ferrández, dünyanın en seçkin yarışmalarından biri olan 15. Uluslararası Çaykovski Yarışması yanı sıra 5. Paulo Uluslararası Viyolonsel Yarışması’nın da birincisi.  

Fazıl Say’ın yoğun bir çalışmanın ardından dinleyicileriyle buluşturduğu 4. Senfonisi “Umut”, bu konserle ilk defa Türkiye’de seslendirilecek. Güzel bir dünyanın hayaliyle örülü Umut Senfonisi, aydınlık bir geleceğe dair umudu yansıtan tınılarıyla Bodrum Müzik Festivali’ne ışık saçacak.

- Etkinliklere katılım yaşı 6 yaş ve üzeridir.- Satın alınan biletlerde iptal iade ve değişiklik yapılmaz.- Organizatör firma katılım şeklini uygun görmediği kişi veya kişileri bilet ücretini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT