Fazıl Say - Bilkent Senfoni Orkestr

Tarihler: 22 Ağustos 2019 Perşembe ~ 22 Ağustos 2019 Perşembe 22 Ağustos 2019 20:30

Yer: D-Marin Turgutreis

Ücret: 1. Kategori - 120.00 TL Tükendi 2. Kategori - 90.00 TL 3. Kategori - 80.00 TL Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:26 Turgutreis Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2019 ~ Ağu 22, 2019
Bodrum Muzik Festivali, 22 Ağustos Perşembe günü, D-Marin Turgutreis’de; Nil Venditti yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası ve solist Fazıl Say ile açılıyor. Programda Ludwig van Beethoven’ın 3. piyano konçertosu ve Mendelssohn’un en bilindik eserlerinden 4. Senfonisi (Italian) yer alacak.

Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında hem piyanist hem de besteci yönüyle bir dünya yıldızı haline gelen Fazıl Say, Warner Classics’in seçkin sanatçılarından… Bodrum Müzik Festivali’nin gelişiminde büyük payı olan sanatçı, bu yıl festivalin Onur Ödülü’nün de sahibi olacak. Bilkent Üniversitesi’nin özgün bir sanat projesi olarak kurulduğu günden bu yana, sanat yaşamımıza her yıl 50’yi aşkın etkinlikle katılan Bilkent Senfoni Orkestrası (BSO), bugüne dek konserleri, televizyon ve radyo kayıtları ve yayınladığı 40’ın üzerinde CD ile seçkinleşti. 2009’da “UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi” ilan edilen BSO’yu açılış akşamında Nil Venditti yönetecek. 2015’te Premio Claudio Abbado Genç Müzisyenler Yarışması’ndaki birinciliğiyle ünü hızla yayılmaya başlayan Venditti, 2017’de de George Enescu Filarmoni Orkestrası ile birlikte Bükreş Jeunesses Musicales’de onurlandırıldı. Genç şef, gelecek sezon, Fazıl Say ile birlikte gerçekleştireceği konserde Camerata Salzburg’u yönetecek. 

Fazıl Say’ın engin deneyimiyle, Venditti yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası’nın dinamizminin birleştiği Açılış Konseri, festivalin başladığının müjdesini yayacak.

- Pdf bilet uygulaması vardır, biletinizin çıktısını almayı unutmayınız. - Barkod okuma sistemi ile giriş yapılacaktır bu yüzden bilet çıktısı yanında olmayan izleyiciler içeri alınmayacaktır.- Etkinliklere katılım yaşı 6 yaş ve üzeridir.- Satın alınan biletlerde iptal iade ve değişiklik yapılmaz.- Organizatör firma katılım şeklini uygun görmediği kişi veya kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT