Fazıl Say - İki Konser Kombine

Tarihler: 25 Aralık 2021 Cumartesi ~ 25 Aralık 2021 Cumartesi 25 Aralık 2021 16:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: 1. Kategori - 654.50 TL 2. Kategori - 561.00 TL 3. Kategori - 453.00 TL 4. Kategori - 396.25 TL 5. Kategori - 302.00 TL - Tükendi 6. Kategori - 247.50 TL - Tükendi 7. Kategori - 181.00 TL - Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2021 ~ Ara 25, 2021
Fazıl Say iki muhteşem konserle Volkswagen Arena’da.

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say 25 Aralık 2021 tarihinde Volkswagen Arena’da saat 16:00’da bir resital ve 21:00 ‘de orkestralı bir eser olmak üzere; iki farklı konser ve iki farklı repertuvar ile sahne alacak.  Seyircilerimizin bilet seçimlerini yaparken saat ve repertuvara dikkat etmelerini önemle rica ederiz. Her iki konsere kombine bilet almak mümkündür. Kombine bilet alınması halinde yüzde 15 indirim uygulanmaktadır. 

“Goldberg Varyasyonları” /resital/ saat 16:00
Fazıl Say ilk olarak bir müzik başyapıtı olan “Goldberg Varyasyonları” nı yorumladığı muhteşem bir resitalle seyirci ile bulaşacak. Johann Sebastian Bach’ın 1741 yılında bestelediği “Goldberg Varyasyonları”, barok dönemin zirvesini temsil eden, 32 bölümden oluşan bir müzik başyapıtıdır. Fazıl Say'ın pandemi döneminde repertuvarına eklediği ve Türkiye’de ilk kez tamamını çalmaya başladığı eser, piyano çalışta yenilikçi tekniklerin icadıdır. Bach’ın matematiği, kontrpuan, armoni ve form estetiklerindeki kusursuzluğu ile, eserin piyano çalma tekniğine yepyeni boyutlar katması eşsizdir.  Bach bu eseri; uykusuzluk hastalığına yakalanan Dresden kontu için bestelemiş ve eseri her gece konta çalacak olan genç çembalocu Johann Gottlieb Goldberg’e ithaf etmiştir. 

“Şahmeran” Türkiye Prömiyeri / orkestralı eser / saat 21:00
Fazıl Say’ın Anadolu topraklarının mitolojik hikâyelerinden olan Şahmeran efsanesinden esinlenerek, çello ve orkestra için bestelediği Şahmeran “Opus 85” eseri Türkiye’de ilk kez İstanbul’da seyirci ile buluşacak. Eserin solisti viyolonsel sanatçısı Jamal Aliyev. Sanatçıya şef Can Okan yönetimindeki Fazıl Say Festival Orkestrası eşlik edecek.  “Şahmeran’ın Cennet Bahçesi” ve “İhanet” bölümlerinden oluşan eserde orkestranın yanı sıra; kudüm, waterphone ile solist perküsyon da yer alıyor.

Oldukça özgün bir hikâye atmosferine sahip Şahmeran’da, sanatçı bu özgünlüğü, müziğinde bir araya getirdiği çok renkli ve ahenkli melodilerle yaratıyor.

Say bu eserde; Şahmeran’ın uhrevi bahçesini ya da Şahmeran’ın uğradığı ihanetin acısını müziğiyle anlatırken; tüm bunları efsanedeki kurguyu bozmadan ama aynı zamanda detayların içinde kaybolmadan, hikâyenin renklerini kendine özgü müziğiyle çekip çıkarıyor.

Şahmeran’ın yanı sıra; Fazıl Say “Yürüyen Köşk” ve Mozart KV467 / 21. Konçerto, konser gecesi seslendirilecek eserler arasında yer alıyor. 

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.- Etkinlik başladıktan sonra salona  kesin suretle seyirci alınmamaktadır. - Konser öncesinde mekan girişinde Hes kodu uygulaması nedeniyle yoğunluk yaşanabilmektedir. Seyircilerimizin bunu göz önünde bulundurarak konser alanına konser saatinden önce gelmeleri önemle rica olunur.- 6 yaşından küçükler konsere alınmamaktadır.  6 yaşında büyükler bilete tabidir.  - Konser alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmamaktadır- Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. - Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.- Konser süresince biletinizi saklayınız.- Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Konser alanına evcil hayvan alınmayacaktır. - Konser alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.- Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Organizasyon sahibi Etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla Etkinlik Mekan’ına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Organizasyon tarafından herhangi bir iptal ya da erteleme söz konusu olmadığı sürece bilet iadesi yapılmamaktadır.- Loca Satış ve Bilgi İçin 0212 377 6700 info@vwarena.com - Bilet almak isteyen engelli seyircilerin, info@vwarena.com adresinden mekana ulaşıp rezervasyon oluşturması gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT