Fazıl Say: İstanbul Senfonisi

Fazıl Say: İstanbul Senfonisi

Tarihler: 07 Haziran 2022 Salı ~ 07 Haziran 2022 Salı 20:00

Yer: AKM - Türk Telekom Opera Salonu

Ücret: 1. Kategori - ₺600,00 2. Kategori - ₺500,00 3. Kategori - ₺400,00 4. Kategori - ₺300,00 5. Kategori - ₺200,00 Eczacıbaşı Genç Bilet - ₺10,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Gümüşsuyu, Tak-ı Zafer Cd İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 7, 2022 ~ Haz 7, 2022

Bu yıl, İstanbul teması altında gerçekleşecek olan İstanbul Müzik Festivali, yarım asırdır şehre klasik müziğin canlılığını ve zenginliğini armağan ediyor. Tam 50 yıldır festivale yalnızca adını değil, aynı zamanda hızını, şaşırtıcılığını, heyecanını veren İstanbul için Fazıl Say, yeni eseri ve ona 2013’te ECHO Klassik Ödülü’nü getiren ünlü ilk senfonisi İstanbul ile unutulmaz bir saygı duruşunda bulunacak.

İcracılığında olduğu gibi eserlerinde de her daim canlı olanı merkeze alıp, o canlılığı yeniden yaratarak dinleyicisine mükemmel bir biçimde aktaran besteci, teatral, karizmatik, çok ince ve ustaca işlenmiş ayrıntılara sahip eserlerine bir yenisini daha ekliyor bu konserde; Bülent Evcil’in solistliğinde “Portreler” başlığını taşıyan flüt ve piyano için yeni eserinde yarattığı festivallerle İstanbul’a büyük bir emek vermiş olan İKSV’nin kurucusu Dr. Nejat F. Eczacıbaşı’nı da bir bölümle anıyor. Çağımızın en üretken bestecileri arasında yer alan Say’ın yeni eserinin yanı sıra dinleyeni coşkusu ve şiirselliğiyle büyüleyen İstanbul Senfonisi’ni Can Okan yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası’nın eşlik edeceği, eserin dünya prömiyerinde ve ECHO Ödüllü kaydında da solist görevi üstlenen Burcu Karadağ, Aykut Köselerli ve Hakan Güngör’den dinleyeceğiz.

Fazıl Say “İstanbul Senfonisi” konseri, İstanbul’un kalbi Taksim’de tüm ihtişamıyla yeniden yükselen Atatürk Kültür Merkezi’nde!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT