Fazıl Say, Nazım Oratoryosu

Tarihler: 24 Ağustos 2016 Çarşamba ~ 24 Ağustos 2016 Çarşamba 24 Ağustos 2016 21:00

Yer: D-Marin Turgutreis

Ücret: 1. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:26 Turgutreis Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 24, 2016 ~ Ağu 24, 2016
Kombine bilet satışlarımız devam etmektedir.

Doğuş Grubu'nun kurucu destekçisi olduğu 12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali, 8 güne uzayan güçlü programıyla bu yıl 20-27 Ağustos tarihlerinde müzikseverleri Bodrum'da buluşturuyor.


Fazıl Say, Piyano
İbrahim Yazıcı, Şef             
Genco Erkal, Anlatıcı solist
Serenad Bağcan, Solist
Arda Aktar, Solist
Nazım Hikmet Korosu
Bilkent Senfoni Orkestrası
İdil Bursa, Gökçe Çatakoğlu, Çetin Özen, Solist

Fazıl Say'ın ve Türkiye'de çok sesli müziğinin başyapıtlarından biri olan Nazım Oratoryosu, piyanoda bizzat Fazıl Say'ın, anlatıcı solist olarak Genco Erkal, solist olarak Serenad Bağcan, Arda Aktar, İdil Bursa, Gökçe Çatakoğlu ve Çetin Özen'in unutulmayacak performansları ile 12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali'nin en ilgi çekecek konserlerinden biri olacak. Fazıl Say'ın babası ve değerli müzik yazarı Ahmet Say'ın sözleriyle "Şiirlerdeki güçlü ifade özelliklerini duyarlılıkla dile getiren Genco Erkal, arkasında her an müziğin esintisini duyumsayacak. Söylediği şarkılarla, şiir ile melodiyi kaynaştıran Serenad Bağcan ise Fazıl Say'ın piyano eşliğiyle bu yapıtta bütünleşecek... Tıpkı coşkuyla kabaran ve gürül gürül akan bir şiirin sizi alıp sürüklemesi gibi..." Oratoryoda solistlere İbrahim Yazıcı'nın yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası ve Türkiye'nin genç ve yetenekli seslerinin bir araya geldiği değerli Nazım Hikmet Korosu eşlik edecek. Yalnızca ismiyle bile hislerin derinliklerine temas eden bu başyapıta, festival takviminizde yer vermelisiniz.

Program
1. Bölüm Gençlikte
I - Üç Selvi
II - Açların Gözbebekleri
III - Kerem Gibi

2. Bölüm Hapishanede
IV - Diz Boyu Karlı Bir Gece
V - Pazar
VI - Ben İçeri Düştüğümden Beri
VII - Yatar Bursa Kalesinde

3. Bölüm İnsan Üzre
VIII - Hapisten Çıktıktan Sonra
IX - Kız Çocuğu
X - Hiroşima
XI - Nerden Gelip Nereye Gidiyoruz?

4. Bölüm Memleket Üzre
XII - Vatan Haini
XIII - Şehitler
XIV - Davet
XV - Memleketim

Final
XVI - Yaşamaya Dair

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

ZUBİZU mobil uygulamasındaki D-Marin Klasik Müzik Festivali kampanya sayfasından alacağınız kodu satın alma aşamasındaki ekrana girmeniz durumunda ZUBİZU sizin adınıza ekstra bağış yapacaktır.
  • Kombine bilet satışlarımız devam etmektedir.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.- Konser alanına girecek herkes bilete tabidir. 6 yaş ve üstü çocuklar için uygundur. 6 yaş altındaki çocuklar etkinliğe kabul edilmeyecektir.- 18 yaş altındaki tüm katıımcılara ebeveynlerinin refakat etmesi gerekmektedir.- Mekan kapı açılış ve etkinlik başlangıç saatleri, etkinliğe göre değişiklik göstermektedir. Lütfen bilet üzerinde yazan bilgileri dikkate alınız ve iletişim kanallarından verilen bilgilendirmeleri takip ediniz. - Mekan kapı açılış saati 19:30, etkinlik başlangıç saati 21:00'dır.- Güvenlik kontrolleri nedeniyle en geç 20.00'a konser mekanında bulunmanızı rica ederiz.- Konserlere güvenlik nedeniyle sadece el çantası ile giriş yapılabileceğini, büyük sırt çantalarının içeri alınmayacağını ve mekanda vestiyer bulunmadığını da önemle hatırlatırız.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Festival alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek festival alanına alınmayacaktır.- Organizasyon sahibi festival için bilet bedelini iade etmek koşuluyla festival mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.- Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. Selfie ve GoPro çubukları da yasaktır.- Festival süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Festival kapsamında kombine bilet uygulaması vardır. Kombine bilet, sadece D-Marin Anasahne'de gerçekleşecek olan konserleri kapsamaktadır.- Konserlerimiz numaralı oturmalı düzenine sahiptir.- Etkinlik başladıktan sonra etkinlik alanına seyirci alınmayacaktır.- Organizatör festival programında, mekanında ve tarihinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT