Fazıl Say Resitali

Fazıl Say Resitali

Tarihler: 20 Nisan 2016 Çarşamba ~ 20 Nisan 2016 Çarşamba 20 Nisan 2016 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 150.00 TL 2. Kategori - 130.00 TL 3. Kategori - 110.00 TL 4. Kategori - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2016 ~ Nis 20, 2016
Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, yeni abümünü 20 Nisan'da TİM Show Center'da gerçekleşecek bir resitalle tanıtıyor…

Klasikleşen Fazıl Say-TİM Show Center Konserleri kapsamında 20 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Fazıl Say Resitali, aynı zamanda "Çocuklar İçin" albümünün gala konseri olması nedeniyle dinleyenlere farklı bir keyif sunacak. Ahmed Adnan Saygun, İlhan Baran, Muhiddin Dürrüoğlu ve Fazıl Say bestelerinin yer aldığı "Çocuklar İçin" albümünün tanıtım konseri olacak bu resitalde dinleyiciler yepyeni eserlerle tanışacak.

Fazıl Say bu resitalde daha önce hiçbir konserde seslendirmediği  "Sarı Gelin" ve Ankara patlamasından sonra bestelediği "Ankara" eserlerini de seslendirecek. Konserde dinleyicileri farklı sürprizler de bekliyor olacak.  Fazıl Say resitalde klasik müzik severlere, bu yıl kaydettiği ve bir önceki TİM Show Center konserinde kısaca değindiği ünlü besteci Eric Satie'den eserler de sunacak…

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir. - Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Garanti Bonus Kart sahiplerine % 15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece Ana Gişe ve Perakende Satış Noktaları'nda geçerlidir.- Organizasyon firmasının programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT