Fazıl Say - Şarkılar

Fazıl Say - Şarkılar

Tarihler: 08 Ekim 2021 Cuma ~ 08 Ekim 2021 Cuma 08 Ekim 2021 20:30

Yer: Akra Hotels Antalya

Ücret: 1. Kategori - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2021 ~ Eki 8, 2021

Fazıl Say & Serenad Bağcan “Şarkılar”

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci  Fazıl Say’ın, Türk edebiyatının unutulmaz şair ve yazarlarının şiirlerini bestelediği şarkı albümlerinin dördüncüsü olan yeni albümü, Antalya’da ilk kez dinleyenlerle buluşacak.  Yeni albümde Yunus Emre, Pir Sultan Abdal, Sabahattin Ali, Kaygusuz Abdal, Aziz Nesin, Metin Altıok ve Ömer Hayyam şiirleri yer alıyor. Fazıl Say şarkılarını güçlü sesi ve büyüleyici sahne performansıyla solist Serenad Bağcan seslendirirken, vurmasazlarda Aykut Köselerli, viyolonselde ise Jamal Aliyev sahne alıyor. Daha önce “İlk Şarkılar” (2013), “Yeni Şarkılar” (2015) ve “Güz Şarkıları” (2017) albümleri dinleyici ile buluşmuştu.


Fazıl Say- Piyano

Serenad Bağcan- Vokal

Jamal Aliyev- Viyolonsel

Aykut Köselerli- Vurmasazlar

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.*18 Yaş sınırı vardır.*Festival, Akra Hotels’in bahçesine kurulacak açık hava sahnesinde ve numarasız bistro oturma düzeniyle gerçekleşecektir.*Bilet satışı ve etkinlik ile ilgili tüm düzenlemeler, Türkiye Cumhuriyeti‘nin ilgili bakanlıklarınca yayınlanan genelgelerdeki şartlar doğrultusunda gerçekleştirilecektir.*Bilet fiyatına 1 yerli içecek ikramı dahildir. İkram hakkında detaylı bilgi almak için: 0242 310 99 99*Etkinlik mekanına yiyecek & içecek ve profesyonel ses & görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır.*Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.*Kombine biletinizi festival süresince saklayınız. Her etkinlik girişinde kombine bilet ibrazı zorunludur. -İade veya değişiklik yapılmayacaktır. Konserlerden birinin ya da birkaçının iptal olması durumunda, sadece iptal edilen konserin ya da konserlerin kombineye karşılık gelen tutarı  bilet sahibine iade edilecektir.*Organizasyon firması etkinlik programında değişiklik yapma hakkına sahiptir.*Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.*Festival boyunca fotoğraf çekimi ve video kaydı yapılacaktır. Bilet satın alan herkes, görüntülenmeyi kabul etmiş sayılır. Organizasyon firması görsel içerikleri paylaşma,   yayınlama ve reklam amaçlı kullanma hakkına sahiptir.* Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır.* Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir.* Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.* Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.  Organizasyon firması alınan önlemlere ve kurallara uymayan kişileri etkinlik mekanına almama veya mekandan çıkarma hakkına sahiptir.* Kurallar gereği etkinlik mekanına giriş esnasında tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT