Fazıl Say

Tarihler: 08 Ocak 2019 Salı ~ 08 Ocak 2019 Salı 08 Ocak 2019 19:00

Yer: İKÜ Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori - Tam 134.50 TL Öğrenci 98.50 TL 2. Kategori - Tam 113.00 TL Öğrenci 83.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: E-5 Karayolu üzeri Ataköy Kampüsü Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 498 41 41

Faks: 0212 498 43 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2019 ~ Oca 8, 2019
Fazıl Say, 8 Ocak'ta Akıngüç Oditoryumu'nda sizlerle...

Fazıl Say, her yıl beş kıtada verdiği yüzden fazla konser ile günümüzün en tanınmış klasik müzik sanatçılarından birisidir. Say, öğrenimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı ve Düsseldorf Schumann Akademisi’nde tamamladı. Hocaları, Türkiye’deki başlıca müzik pedagogları olan; Mithat Fenmen, Kamuran Gündemir’di. Almanya’da ise, ünlü piyanist David Levine ile çalıştı. 

1994 yılında New York’ta Genç Konser Sanatçıları Yarışması’nda dünya birincisi olduktan sonra bütün hızıyla konser hayatı başladı. Dünyanın farklı ülke ve şehirlerinde, büyük orkestralar ve şefler ile çalıştı. Salzburg, Luzern, Montpellier, Schleswig Holstein, Rhengau gibi pek çok festivalde daimi sanatçı olarak yer aldı. Solo resitallerinin yanı sıra; Maxim Vengerov, Patricia Kopatchinskaja, Sabine Meyer gibi sanatçılar ile beraber çalıştı, duolar kurdu ve dünya turnelerine çıktı. Caz müziğine de duyduğu ilgi dolayısıyla; Montreux Jazz Festivali’ne beş kere olmak üzere pek çok caz festivaline katıldı; yarışmalarında jüri başkanlığı yaptı. Bir yorumcu olarak Bach’tan Stravinski’ye, Mozart’tan Ravel’e, Beethoven’dan Mussorgski’e kadar pek çok farklı bestecinin eserlerini kaydettiği CD’ler 30’dan fazla ödül ile onurlandırıldı. Sanatçı; yorumcu ve besteci olarak dört kez ECHO Ödülü’nü aldı. Pek çok kez Diapason d’Or Ödülü, Choc de Classic Ödülü’ne layık görüldü. Fazıl Say ayrıca kurucuları arasında yer aldığı, gençlerden oluşan Nâzım Hikmet Korosu’nun Sanat Direktörlüğü görevini sürdürmektedir.

- 7 yaş ve üzeri izleyicilerimiz için uygundur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT