Fenech-Soler

Tarihler: 18 Kasım 2011 Cuma ~ 18 Kasım 2011 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2011 ~ Kas 18, 2011

İngiliz indie pop grubu Fenech-Soler, Northamptonshire’da 2006 yılında kuruldu. Delphic, Klaxons ve Friendly Fires gibi indietronica ve nu-rave akımının önemli bir parçası olan grup, gitar müziğini elektro elementlerle birleştirdikleri yüksek enerjili müzikleriyle alternatif müzikseverlerin kısa zamanda dikkatini çekmeyi başardı.

Michael Jackson’ın “Dangerous” parçasını kendileri için en büyük ilham olarak belirleyen grubun ilk EP’si Moloko’dan tanıdığımız Mark Brydon’un prodüktörlüğünde yayınlandı.

Moda Music ile anlaştıktan sonra Marina& The Diamonds ve Example için de remiks çalışmaları yapan grubun solisti Ben Duffy, Groove Armada’nın Paper Romance şarkısına vokalleri ile konuk oldu. 2010 yılında kendi isimlerini taşıyan ilk albümlerini yayınlayan topluluk, İngilitere ve Amerika’da müzik çevrelerinden oldukça pozitif eleştiriler aldı.

2011 yılında Independent Music Awards’ta Dans/Elektronika kategorisinde büyük ödüle aday olan Fenech-Soler, indie ve dans tutkunları için 18 Kasım’da Babylon sahnesine konuk oluyor.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT