Fenella Humphreys

Fenella Humphreys

Tarihler: 14 Eylül 2019 Cumartesi ~ 14 Eylül 2019 Cumartesi 14 Eylül 2019 17:30

Yer: Şerefiye Sarnıcı

Ücret: 1. Kategori - 56.50 TL 2. Kategori - 36.50 TL 3. Kategori - Öğrenci - 26.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Binbirdirek Mh., Piyer Loti Cd. No:25 Fatih İstanbul

Telefon: (0212) 568 60 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2019 ~ Eyl 14, 2019
J.S. Bach’ın eserlerine olan ustaca hakimiyeti ile tanınan Humphreys müzikseverleri Şerefiye Sarnıcı’nda unutamayacakları bir Bach Maratonu’na davet ediyor.

2018 senesinde “Bach 2 the Future” adlı albümüyle, ünlü BBC Music Magazine tarafından verilen “Yılın En İyi Enstrümantal Albümü” ödülünü kazanan Fenella Humprheys İngiltere’nin hızla yükselen ve uluslararası şöhreti gittikçe büyüyen sanatçılarından.
Dünyanın en prestijli konser salonlarında gerçekleştirdiği oda müziği konserleri ve solo resitallerle saygın bir kariyere sahip olan Humphreys; BBC, Classic FM, Deutschland Radio Berlin, West-Deutsche-Rundfunk, ABC Classic FM (Avustralya) ve Kore Radyosu gibi önde gelen medya kuruluşlarında sık sık performanslar gerçekleştirmektedir.

Alman besteci J.S. Bach’ın eserlerine olan ustaca hakimiyetiyle de tanınan Humphreys, J.S. Bach’ın solo keman için yazdığı sonat ve partitalarını seslendireceği iki resitalin ilkinde İstanbullu müzikseverleri Şerefiye Sarnıcı’nda unutamayacakları bir Bach maratonuna davet ediyor.

Program:
Partita No. 2, Re Minör, BWV 1004
Sonat No. 1, Sol Minör, BWV 1001
Partita No. 3, Mi Majör, BWV 1006

Not: Fenella Humphreys’in J.S. Bach’ın solo keman için sonat ve partitalar serisinin bir sonraki konseri 12 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşecektir.

- Konser öncesi, saat: 17:00’da ‘5 Çayı’ etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikteki ikramların bedeli bilet fiyatına dahildir. - Etkinlik başlangıcından sonra gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış sırasında konsere alınırlar; ancak kendi yerlerine geçemezler ve hostes eşliğinde müsait bir yere yönlendirilirler. İlk  alkışı kaçıran izleyiciler ise konseri izleme olacağını kaybeder. - 7 yaşından küçük çocuklar konsere alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT