Feridun Düzağaç - TNK - Nilipek

Tarihler: 24 Temmuz 2020 Cuma ~ 24 Temmuz 2020 Cuma 10 Eylül 2020 19:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Avantajlı dönem bilet fiyatlarıdır. - Tam 70.00 TL, Öğrenci 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 24, 2020 ~ Tem 24, 2020
İyi müzik ve güzel insanlar KüçükÇiftlik Bahçe’de!

Güneşin ruhumuzu ısıtmasıyla birlikte yıldızların altına uzanıp müziği içinde hissetmek isteyen İstanbullular KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de %100 Müzik’in keyfini doyasıya yaşıyor. KüçükÇiftlik Bahçe, farklı müzik türlerinden yerli sanatçıların keyifli performanslarını şehrin güzel insanlarıyla buluşturmaya devam ediyor. 

10 Eylül akşamı %100 Müzik’in ritmi tüm şehri saracak

KüçükÇiftlik Bahçe’nin olduğu gibi konseptiyle yıldızların altında çimenlerin üstünde keyifle gerçekleşen konser serisinde Feridun Düzağaç’ın içimize işleyen buğulu sesinden dinleyeceğimiz şarkıları ile açık havanın tadını çıkarmaya devam edeceğiz.  

Yıllar geçse de hafızalardan silinmeyen ‘Yine Yazı Bekleriz’ şarkısıyla akıllarda yer etmiş alternatif rock grubu TNK, en sevilen şarkılarıyla dinleyicilerin karşısında olacak. Dünyanın En Güzel Kokusu ve Aşk Tesadüfleri Sever filmleri için yaptığı müziklerle büyük başarı yakalayan TNK, prodüktörlüğünü kendilerinin üstlendiği 2019 Eylül ayında yayınlanan 'Kanatlarımdan Tutma' albümünden şarkılarla KüçükÇiftlik Bahçe sahnesinde yerini alacak. 

Geçtiğimiz yıl performansıyla bizleri mest eden Nilipek. bu sene de sevenlerini üzmeyerek KüçükÇiftlik Bahçe sahnesinde yeniden yerini alacak. 10 Eylül akşamı, sahneyi dingin sesini dinlerken bizi başka dünyalara götürerek kendimizi iyi hissettiren Nilipek. açacak. 

URU organizasyonuyla %100 müzik ile güzel insanları bir araya getiren KüçükÇiftlik Bahçe Olduğu Gibi Sunar konserleri yaz ayları boyunca devam edecek. 

12 Ağustos: Gripin / Yüksek Sadakat / İkiye On Kala / Beyefendi
19 Ağustos: Ceyl’an Ertem / Ufuk Beydemir/ Sedef Sebüktekin
26 Ağustos: Cem Adrian / Kalben / Murat Yılmazyıldırım
10 Eylül: Feridun Düzağaç / TNK / Nilipek.
16 Eylül: Islandman / Kaan Düzarat / Kozmonotosman / Akın Sevgör

Havaların serinlediği son bahar akşamlarına kadar devam edecek olan konser programının devamı çok yakında açıklanacaktır. 

Kapı açılış: 18.00

- Etkinlikte yaş sınırı yoktur. Her yaştan katılımcı bilete tabidir.- Etkinliklere katılacak 18 yaş altı kişilerin yanlarında mutlaka ebeveynleri (anne - baba - vasi) yanında bulunmak zorundadır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Tüm bilet kategorileri ayaktadır.- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Konser alanı içinde yiyecek ve içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek konser alanına alınmayacaktır.- Konser alanına Selfie Stick ve GoPro çubukları ile girmek yasaktır. - Konser alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır.- Konser süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.- Konser süresince biletinizi ve/ veya bilekliğinizi saklayınız.- Tüm katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve istendiğinde ibraz etmeleri gerekmektedir.- Öğrenci bileti alanların öğrenci kimliklerini ibraz etmeleri gerekmektedir. - Konser alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Konser alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Güvenlik personeli, etkinlik alanına giren herkesi güvenlik aramasına tabii tutacaktır.- 18 yaş altı katılımcılara alkol ve tütün ürünleri satışı yasaktır.- Konser alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.- Konser alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.- Konser biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini konser alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Konser alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekmektedir.  - Konser biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.- Konsere katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı konser organizasyonuna ait olup katılımcı, konsere katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT