Ferry Corsten (Kombine)

Tarihler: 14 Haziran 2019 Cuma ~ 14 Haziran 2019 Cuma 14 Haziran 2019 21:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: * Aşağıdaki fiyatlar kombine biletlerin fiyatlarıdır. Tekli etkinlik biletlerinin fiyatları daha sonra açıklanacaktır. 1. Dönem İndirimli Future Experience - Kombine Bilet - 1107.00 TL 1. Dönem İndirimli Momentum VIP Experience - Kombine Bilet -783.00 TL 2. Dönem İndirimli Normal - Kombine Bilet - 339.00 TL - Tükendi 1. Dönem İndirimli Normal - Kombine Bilet -279.00 TL - Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2019 ~ Haz 14, 2019
Trance ve Progressive dans müziğin en önemli temsilcilerinden Gareth Emery, dünya çapında ses getiren soldout etkinlik serisi Garuda Nights’ı Future Momentum serisi kapsamında Zorlu PSM Studio’ya taşıyor.

2018 yılında Ferry Corsten ve Markus Schulz gibi isimleri soldout şovlarla İstanbul’da ağırlayan Future Momentum serisi, 13 Nisan’da Gareth Emery ve Ashley Wallbridge ile devam ediyor. Albümlerinin tümü iTunes Amerika’da 1 numara olma başarısı gösteren birkaç sanatçıdan biri olan Gareth Emery, dünya çapında sattığı 5 milyondan fazla kopya, on milyonlarca dinlenme ve Tomorrowland, EDC, Ultra gibi festival performanslarıyla progressive dans müziğinin en önemli temsilcilerinden biri haline geldi.

"100 Reasons to Live" albümü ile Billboard Dans Listesi’nde ikinci sıraya kadar tırmanan, 19 ülkede iTunes’ta 1 numaraya yerleşen, Armin van Buuren'in ikonik radyo şovu ASOT'ta 3 kez "yılın parçası" seçilen çalışmalara imza atma başarısı gösteren İngiliz DJ/Prodüktör, bu yıl yeni çıkacak albümü kapsamında Amerika ve Avrupa’nın yanı sıra uzunca bir aradan sonra Türkiye’de müzikseverlerle buluşacak. Kendi plak şirketi Garuda Music'in etkinlik konsepti Garuda Nights kapsamında Ashley Wallbridge’in de eşlik edeceği Future Momentum IV – Garuda Nights, 13 Nisan’da Zorlu Studio’da.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. Future Momentum Kart Rehberi ve Kuralları - Kombine satın alan müzikseverler, Future Momentum IV-V-VI serisini kapsayacak şekilde Biletix’ten temin edecekleri basılı biletlerle üç etkinliğe en avantajlı fırsatlarla girme hakkına sahip olurlar. - Kombine biletinizi satın aldıktan sonra Biletix Referans Numaranız ile beraber size özel olarak üretilen Future Momentum kartına sahip olmak için http://www.futureforwardmusic.com/kombine/ adresine giriş yapmanız gerekmektedir.- Bu sayfada size sorulan tüm bilgileri eksiksiz girdikten sonra Future Momentum Kart işleminizi tamamlamış olacaksınız. Sonradan yapılan değişiklikler kabul edilmeyecektir. - Future Momentum kart sahipleri, adreslerine gelecek özel Momentum paketinin yanı sıra, Mixmag Türkiye & Future Forward etkinliklerinde indirimler, öncelikli bilet alım imkanı ve daha bir çok ayrıcalıklı surprizden faydalanma imkanı yakalayacak.- Kombine satışları 10 Mart’tan itibaren sona erecektir. 11 Mart’tan itibaren tekli etkinlik biletleri satışa çıkacaktır.- Future Momentum kartlarının kargolanma işlemi 1 Nisan’dan itibaren başlayacaktır. Son ibraz günü 20 Mart’tır. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT