Festival Fotoğraf Sergisi Usta'ya Saygı Konseri

Tarihler: 25 Eylül 2013 Çarşamba ~ 25 Eylül 2013 Çarşamba 20:30

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: Tam 50.00 TL Öğtrenci 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 25, 2013 ~ Eyl 25, 2013

2. Uluslararası Klarnet Festivali, 21 - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında CRR Konser Salonu'nda ve ITÜ M. K. Amfisi'nde gerçekleşecek.

Geçtiğimiz yıl Edirne’de ilki gerçekleştirilen ve çok büyük ilgiyle karşılanan Uluslararası Klarnet Festivali’ne bu yıl İstanbul ev sahipliği yapıyor. Henüz ikinci yılında olmasına rağmen festivale inanarak destek veren başta Kral Medya Grubu ve Kültür Bakanlığı olmak üzere birçok değerli kurum, kuruluş ve markanın da katılımıyla İstanbul’da Notist Yapım’ın organizasyonu ve ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı’nın sanatsal danışmanlığında çok renkli bir etkinlik programı gerçekleşecektir. 

Usta'ya Saygı Konseri

Festivalin bu yıl en ilgi çekici etkinliklerinden biri ise açılış konserinin yapılacağı 25 Eylül’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen Ustaya Saygı başlıklı gece olacak. Ahmet Özhan, Emel Sayın, Gökhan Tepe, Gripin, Hakan Aysev, Linet, Melihat Gülses, Nurdan Torun, Öykü Gürman, Yavuz Bingöl, Yonca Lodi, Zara ve Ziynet Sali 2. Uluslararası Klarnet Festivali açılış konserinin yapılacağı gecede, klarnetin efsane ismi ve unutulmaz şarkıların bestekarı olan Şükrü Tunar ve klarnetin yaşayan efsanesi Mustafa Kandıralı için biraraya geliyorlar. Klarnet ustası ve bestekar Şükrü Tunar’ın eserlerini seslendirerek büyük bir vefa örneği sergileyecek olan sanatçılara Şef Orhan Şallıel yönetimindeki orkestra ve klarnet virtüözü Serkan Çağrı eşlik edecek.

- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.
- Konser başladıktan sonra salona seyirci alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT