Festtogether

Tarihler: 28 Eylül 2019 Cumartesi ~ 28 Eylül 2019 Cumartesi 28 Eylül 2019 11:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 1. Avantajlı Dönem - Sınırlı Sayıda Sahne Önü Ayakta - 270.00 TL - Tam 1. Avantajlı Dönem Ayakta - 140.00 TL - Tam Öğrenci - Ayakta - 130.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2019 ~ Eyl 28, 2019

28 Eylül'de Küçükçiftlik Park'ta Türkiye'nin ilk sürdürülebilir müzik festivali gerçekleşiyor.

Festtogether Line-up

28 Eylül – KüçükÇiftlik Park

16:30 Son Feci Bisiklet
18:00 Kimbra
19:30 Yüzyüzeyken Konuşuruz
21:00 UNKLE
22:30 Athena

Bu festivale aldığınız biletle Tider, İhtiyaç Haritası, Adım Adım, Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği, Çaba, TOG, TEGV ve Tohum Otizm Vakfı Sivil Toplum Kuruluşlarına destek vermiş oldunuz.

Dünyadaki tüm büyük festivaller her yıl toplam 20 bin ton atık üretiyor. Kişi başına düşen rakam 2,8 kg. Festtogether'ın en önemli amacı müziğin birleştirici gücünü kullanarak ekolojik bilinci yükseltmek. 

Hedefler
- Sıfır atık seviyesini yakalamak
- Geri dönüşümü ön plana çıkarmak
- Küresel ısınmaya neden olan karbon ayak izini düşürmek
- Sürdürülebilirlik konusuna dikkat çekip farkındalık yaratmak

Çevre duyarlılığına sahip sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek, Türkiye'de ilk kez yapılan festivalde gün boyu ekoloji, geri dönüşüm, çevre gibi konularla ilgili atölyeler ve paneller de düzenlenecek.

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- 7 yaş sınırı vardır. 7-18 yaş arası katılımcılarımız festivale 18 yaşından büyük bir bireyin refakatinde katılabilirler.- Öğrenci biletleri öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Kimliği yanında olmayan katılımcılar festival alanına alınmayacaktır.- Festival alanında oturma düzeni yoktur.- Biletler sadece resmi satış noktalarından satın alınmalıdır. Bu noktalar dışında satın alınan biletler etkinliğe giriş yapamayacaktır.- İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır. - Festival alanına araç girişi yoktur.- Festival alanında yiyecek-içecek satışı yapılacağı için,  dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek alınmayacaktır.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Festival boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.- Festival alanında yiyecek-içecek satışı yapılacağı için, dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek festival alanına alınmayacaktır.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunması önerilir. Bilet iadesi yapılmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT