Fideles, Brina Knauss, Gheist,

Tarihler: 16 Temmuz 2023 Pazar ~ 16 Temmuz 2023 Pazar 16 Temmuz 2023 19:00

Yer: Parkorman

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, 34398, Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 285 95 47 - 48

Faks: 0212 258 26 48

Web: http://www.parkorman.net

E Posta: info@parkorman.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2023 ~ Tem 16, 2023

En sevdiğiniz elektronik müzik sanatçıları, Urban Fundraising Festival kapsamında 16 Temmuz'da, Parkorman'da sahne almaya hazırlanıyor!

Fideles - Daniele Aprile ve Mario Roberti'nin ortak projesi olan “Fideles”, 2010'ların başından beri melodik house ve tekno sektörlerinde dalgalar yaratmaya devam ediyor. İtalyan ikili, daha olgun, çağdaş ve kendilerine öz bir ses kimliği oluşturmak için ömür boyu karşılarına çıkan etkilerinden yararlanarak, dünyanın dört bir yanında, festivallerde ve etkinliklerde sahne almışlardır.Brina Knauss - Duygusal derinlik ve atmosferlerle dolu setler yaratmak bazıları için zor görünebilir ama Brina Knauss için asla. Slovenya asıllı DJ ve prodüktör, müzik teorisi eğitimininden yola çıkarak birçok performansında etkileyici ve geniş bakış açısını performansları üzerinden sergilemeyi başarmıştır. Sahne ve mekan ayırt etmeden pozitif tavrını dinleyicileri ile paylaşan Brina, parçası olduğu her etkinlikte katılımcılarını unutulmaz deneyi

Etkinlik Kuralları:

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

-Etkinlik 18 yaş ve üzeri katılımcılar içindir.

-Etkinlik alanına yiyecek içecek, kesici, delici veya yanıcı alet sokmak yasaktır.

-Etkinlik katılımcıları etkinlik alanı içerisinde fotoğraf & video çekiminin yapılacağını kabul eder.

-Yazılı izin olmadığı takdirde profesyonel görüntü kayıt cihazları sokmak ve çekim yapmak yasaktır. 

-Profesyonel olmayan cihazlarla, diğer misafirleri ve performans veren sanatçıları rahatsız edecek ve özel hayatının gizliliğini ihlal edecek çekim -yapılmamasına özen gösterilmesi beklenmektedir. Flaşlı çekim yapmak kesinlikle yasaktır.

-Organizasyon ve mekan yetkilileri uygun görmedikleri kişileri etkinlik ve backstage alanına almama hakkına sahiptir.

-Kadın-erkek sayısındaki dengeye, tavır, üslup, giyim ve genel anlamıyla uygunluk konularına özellikle özen gösterilmekte olup bu ve bu gibi sebeplerden ötürü giriş yapılamayabilir. Bunun kararı tamamen kapı inisiyatifindedir. Kapımızın kararı sondur ve her koşulda geçerlidir.

-Satın alınan bilet (ayrıca özel olarak yazılı izin alınmadığı takdirde), reklam, yarışma, çekiliş, promosyon da dahil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere kişisel kullanım haricinde ticari ya da ticari olmayan amaçlarla kullanılamaz. Bu amaçlarla ilgili kullanılan bilet iptal edilir ve yasal işlem başlatılır.

-Satın alınan biletlerde iade, iptal veya değişim yapılamaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT