Fishimself

Tarihler: 30 Nisan 2009 Perşembe ~ 30 Nisan 2009 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: i-lounge

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: www.i-lounge.net

Adres: Akarsu Yokuşu Caddesi No:36 Villa Zurich Oteli Kat:8 Cihangir-İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 212 244 94 66

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2009 ~ Nis 30, 2009
30 NİSAN, PERŞEMBE
FISHIMSELF

i-lounge 30 Nisan’ da, kendini 17 yıldır eklektik elektronik müziğe adamış bir ismi, FISHIMSELF’ i ağırlayacak. FISHIMSELF’ in, zihinlerde adeta gezen, yumuşak, sakin ve akıcı setleri, i-lounge’ ın huzur dolu ortamında çekici bir yolculuğa davet ediyor.

Haris P. aka FISHIMSELF, ambient’ dan downtempo chill out’ a melankolik modlar arasında gidip gelen, bir ‘nostyler’. Yıllarca Atina’ nın efsanevi Happening Plak Dükkanı’ nda çalışmış olan Haris P., aynı zamanda, geçmişte, daha sonradan Creative Space Label olarak anılan Devic Craft Cordings’ in sanat direktörlüğünü yürüttü. Bir yandan da, Eros Music Greece [R.I.P], Nowdays’ in sahibi, Freeze Magazine’ in sahibi ve yazarı ve Atina’ nın en yeni plak dükkanlarından IT RECORD SHOP’ un da sahibi olarak uluslararası sahnede kendini gösterdi.

Şu anda, dünyanın en büyük ambient plak şirketi olan, Fransız Ultimae Records Roster’ a bağlı ve 2009 Nisan ayında Ultimae’ ye bağlı ilk derleme albümünü çıkarmaya hazırlanıyor.

Atina’ da, No Style Electronika adında kendi radyo istasyonu bulunan FISHIMSELF, şimdiye kadar pek çok derleme albüm hazırladı ve yayınladı:
EyeSunDays - How Many Angels Can Dance In A Head Of A Modem? (CD) Freeze (Magazine) 2001 Solitude Is A Luxury We Can`t Afford (CD) Freeze (Magazine) 2001 ButterfliesUnique (CD) Freeze (Magazine) 2002 I Won`t Dance (CD) Eros Music 2003 Fish Meets Merck Label [CD] Freeze [Magazine]

Atina’ nın hemen hemen her önemli noktasında sergilediği performansların yanı sıra, uluslararası pek çok arenada, dinleyenlerine sihirli geceler yaşatmış olan FISHIMSELF, büyülü müziğini Istanbul’ un en masalsı manzaralarından birine sahip i-lounge’ da sergileyecek.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT