Flashdance by Discoman

Tarihler: 03 Nisan 2009 Cuma ~ 03 Nisan 2009 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Stüdyo 54

Ücret: Biletixte 20 YTL ( 1 İçecek Dahil )

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Stüdyo 54

Telefon: 0212 243 31 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2009 ~ Nis 3, 2009
3 NİSAN CUMA
FLASHDANCE by DISCOMAN
DJ SERHAN A.K.A DISCOMAN

Dj Serhan a.k.a Discoman in mono music cafede 4 sene önce başlattığı flashdance geceleri Flashdance By Discoman isimli gecelere dönüştü Retro Event in desteği ile çeşitli mekanlarda yapılmaya başladı : Session, Mono, 360 gibi mekanlarda değişik tarihlerde ve konseptlerde yapılmaktadır.
Flashdance By Discoman gecelerinin müziği ise mekanın tarzına ve konseptine göre değişmektedir; 80’s - 90’s , Disco, Disco House, Funky House ve House Classics soundlarında bir yolculuk...

Dj Serhan a.k.a Discoman
Dj Serhan’ın elektronik cihazlara ve müziğe olan ilgisi yazları her yaz ailesi ile tatil amaçlı gittiği Bodrum’da 1994 yazında başladı. İlk dj lik deneyimini hobi amaçlı başlattı. Sonrasında her yaz gittiği Bodrum’un en iyi clublarında kış sezonunda Bursa nın en iyi clublarında çaldı. Okul bittikten sonra hobiden çıkıp mesleğe dönüşen Profesyonel dj lik hayatına ilk olarak 1999 senesinde Godet’de başladı. Ve 1994 yazında başladığı müzik hayatını bu zamana kadar sürdürürek tecrübeleriyle ve profesonelliği ile birçok şehirdeki club’larda performans gösterdi. 3 sene boyunca Red Bull Türkiye Official Dj’i olarak Profesyonel dj lik kariyerini devam ettirdi. Ayrıca üç sene boyunca Mono Music Cafe de Cuma geceleri başlattığı FlashDance adlı Disco ve Disco House gecelerini başlatıp devam ettirmiştir. bunları aynı zamanda 360 ve bunun gibi mekanlarda gecelik party ler olarak yapmıştır, şu anda Ctduo.com da Flashdance By Discoman Radio setini devam ettirmektedir,Red Bull Offical Dj liğini bıraktıktan sonra kendi işini kurup onun üzerine çalışmaya başlamış , Profesyonel olarak müzik kariyerini ve kemdi kurduğu işine devam ettirmektedir. Müzik prodüksiyonu anlamında çalışmalarını devam etmektedir.
Çalıdığı Bazı Clublar ve Party’ler :
Club M 1 (Bodrum/Gümbet), Yettigari (Bodrum), Kadırga ( Bodrum), Hippodrom (Bodrum) , Picante (Bodrum), Elvirded After Hour Club (Bodrum), Lushlife After Hour Club Bodrum), Hemera (Bodrum/Gümbet), M&M Katamaran (Bodrum) Claxon (Bursa), Peron (Bursa), Time Cafe Pre Club (Ankara), Collesium (Ankara), Pulse 8 (Ankara), Faces (Ankara), Godet, Magma, Plus, Cantina, Dixie, Nu Club, Rush, Hangar 2019, The Lab, Mushroom, Dans, 360, Mono Music Cafe, Anjelique, Club More Amsterdam, Club Loft Frankfurt
Urban Bug Party’s, Orient Nation Party’s , Ada Vol.1,2,3, Absolut Party’s, Red Bull Air Race After Party’s, Red Bull Formula 1 Before & After Party’s, Mono Flashdance Geceleri, 360 Flashdance Geceleri, Soho Teras Retro Nights...
Çaldığı Müzik Tarzı : Disco, Funky, House, Funky House, Disco House,Uplifting House 80`s 90`s Not everyone understand house music :)
DJ’ler ve vokaller eşsiz performanslarını sergilerken, daha bir çok Sanatçı, Dans Showları ve sponsorların sürpriz hediyeleri ile gece unutulmaz bir hal alacak ve eğlence tavan yapacak..


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT