Fuat Saka

Fuat Saka

Tarihler: 20 Temmuz 2016 Çarşamba ~ 20 Temmuz 2016 Çarşamba 23 Temmuz 2016 22:30

Yer: KadıköySahne

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 20, 2016 ~ Tem 20, 2016

Fuat Saka, 23 Temmuz'da KadıköySahne'de en sevilen şarkılarını seslendirecek.

1952 yılında doğan Fuat Saka, İstanbul’da resim, Fransa ve Almanya’da da müzik eğitimi aldı. Türk müzikseverler tarafından çok sevilen sanatçı, ilk albümünü ( Dayan ha yıkılma) 1980 yılında yayınladı.

1980 askeri darbesi sonrası siyasi nedenlerden dolayı Türkiye’yi terk etmek zorunda kalan ve 20 yıl boyunca sürgün hayatı yaşadığı Almanya’nın Hamburg kentinde müzik çalışmalarını sürdüren Fuat Saka ancak, 1990’lı yılların sonunda Türkiye’ye geri dönebildi. Yirmi yıl boyunca başta Hamburg olmak üzere müziğiyle Avrupa’da geniş kitlelerin sevgisini kazanan Karadenizli sanatçı, sürgün yaşamının getirdiği tüm zorluklara rağmen burada edindiği tecrübelerle müziğine yeni bir boyut kazandırdı. Fuat Saka, Theodorakis’in yanı sıra Wolf Biermann ve Maria Farantouri’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü Avrupalı müzisyenlerle sahneye çıkarak, sayısızca ortak projeler geliştirip, müziğin evrensel ruhunu ve farklı kültürlerden insanları birleştirici özelliğini gözler önüne serdi. Fuat Saka, Türkiye’ye döndükten sonra da kendi projelerinin yanı sıra çok sayıda televizyon dizisine, sinema filmine müzik yapıp, “Dansın Sultanları” ve “Anadolu Ateşi” gibi tüm dünyada büyük başarıyla sahnelenen dans gösterilerinin müziklerini besteledi.

Sanatçı, besteci, aranjör ve bir çok enstrüman çalan Fuat Saka, sanatçı olarak müzik yaşamımıza büyük katkılarda bulundu.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT