Fulya Sanat Klasik Müziğin Virtüözlerini Gençlerle Buluşturuyor

Tarihler: 01 Mart 2012 Perşembe ~ 03 Mart 2012 Cumartesi 1 Mart Perşembe Saat: 20:00, 3 Mart Cumartesi Saat: 11:00 - Saat: 20:00

Yer: Fulya Sanat

Ücret: Fulya Sanat

Adres: Hakkı Yeten Cad. Selenium Plaza 10 C Fulya Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 215 60 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2012 ~ Mar 3, 2012

Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat, ilkbahara Suna Kan-Cana Gürmen ikilisinin Dorukhan Doruk ile vereceği enfes resitalle 1 Mart Perşembe akşamı merhaba diyecek. Konserde Beethoven'ın 'Archiduke trip Op:97 Si bemol Majör' ve Schubert'in 'Trio Op:99 Si bemol majör' eserleri seslendirilecek. Haftanın diğer etkinliğinde, 3 Mart Cumartesi günü çocuklara yönelik Mozart ve Perileri isimli müzikal sahnelenecek.

Fulya Sanat, Mart ayına Türk klasik müzik sahnesinden en önemli yıldızlarından keman sanatçısı Suna Kan ve Türkiye’nin en geniş repertuarlı piyanistlerinden Cana Gürmen’in genç yaşına rağmen müzik otoritelerinden çok iyi eleştiriler alan viyolonsel sanatçısı Dorukhan Doruk ile vereceği konserle başlayacak. 1 Mart akşamı saat 20.00’de başlayacak konser, iki virtüözün genç bir yetenekle aynı sahneyi paylaşacak olması nedeniyle ayrı bir öneme sahip…

1998 yılından bu yana keman-piyano ikilisi olarak uluslararası festivallerin yanı sıra, katıldıkları yerel festivaller ve Türkiye’nin birçok şehrinde verdikleri konserlerle klasik müziğin yaygınlaşmasını hedefleyen Suna Kan ve Cana Gürmen, konserde genç viyolonsel sanatçısı Dorukhan Doruk ile aynı sahneyi paylaşacak. 2010 yılında Dünya Sahnelerinde Genç Yetenekler bursiyeri olarak kendisine tahsis edilen 19’uncu yüzyıl Paris yapımı Lupot bir çello ile sürdüren Doruk, yurtdışında aldığı ödüllerin yanı sıra, geçtiğimiz yıl Andante Dergisi tarafından “Donizetti Yılın Çıkış Yapan Genç Müzisyeni” ödülüne layık görüldü. Bu sezon aralarında Schleswig-Holstein, Zagreb, Riga ve İstanbul’un da bulunduğu pek çok şehirde konserler verecek olan Dorukhan Doruk, Türk klasik müzik sahnesinin yeni fenomeni olmaya aday.

Çocuklar Mozart ve Perileri ile Klasik Müziği Daha Çok Sevecek

Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat, geleceğin klasik müzik dinleyicileri için de birbirinden güzel dinletiler ve gösterilere ev sahipliği yapıyor. Klasik müzik dehası Mozart’ın doğumu ile İlham Perileri Ülkesindeki çekişme üzerine kurulu müzikal, 3 Mart Cumartesi günü saat 11.00’de başlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT