Funda Arar Yılbaşı Gecesinde Günay`da

Tarihler: 31 Aralık 2009 Perşembe ~ 31 Aralık 2009 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Günay Restautrant

Adres: Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 230 33 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2009 ~ Ara 31, 2009

İstanbul`un tek gazino sahnesi olan Günay Restaurant yılbaşı gecesine hazır. 2010`a Funda Arar, Banu Zorlu, Berkant ve oryantal Dora ile girecek olan Günay severleri muhteşem sürprizler bekliyor.

Dünyadan ve Türkiye`den ünlü sanatçıların sahneye çıktığı İstanbul`un elit mekanı Günay Restaurant 2010`a hızlı giriş yapacak. 31 Aralık gecesi Günay`da sahneye Funda Arar, Banu Zorlu, Berkant ve oryantal Dora çıkacak. Özel bir oryantal şov`un yapılacağı gecenin fiyatı ise 400 TL`den başlayan fiyatlarla olacak. Yılbaşı gecesi için özel kıyafetler hazırlatan Funda Arar, yeni yıl gecesi için sevenlerine sürpriz yapıp yeni albümü için hazırladığı özel bir şarkıyı da seslendirecek.

Güzel bir yıl geçirdiğini belirten Funda Arar, "Güzel bir yıl geçirdim. Müzik adına daha da bir yol ilerledim ve sevenlerim ile daha da kenetlendim. 2010`da beni ve sevenlerimi daha da güzel şeyler bekliyor. Huzurlu, güzel ve sağlıklı bir yıl için o gece güzel bir adım daha adacağız" diyerek heyecanlı olduğunu dile getirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT