Futureband Vol. 3: Hayvansaray - On Your Horizon

Tarihler: 02 Mart 2011 Çarşamba ~ 02 Mart 2011 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Ghetto

Ücret: Tam: 17,00 TL, Öğrenci: 12,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10, 34440, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2011 ~ Mar 2, 2011

www.myspace.com/hayvansaray
http://www.myspace.com/onyourhorizontr

GHETTO’nun yeni serisi Futureband, üçüncü gecesinde bir kez daha sahnesinde henüz albüm çıkarmamış ama Istanbul’un gece hayatında kendine çoktan yer edinmiş yetenekleri ağırlıyor. Yepyeni yerli müzisyenleri keşfederken aynı zamanda da rock’dan caza, elektronik’ten deneysel türlere, birçok farklı müzik türünün en güncel örneklerini dinleyeceğiniz serinin Mart ayı konukları Hayvansaray ve On Your Horizon...

Hayvansaray

Daha önceki yıllarda farklı grup isimleri ile de müzik üreten Hayvansaray, günün birinde içindeki sincap kavramsalını keşfederek bambaşka bir yola girdi. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı. Müzik türü olarak hiçbir sınır kabul etmeyen Hayvansaray, şarkılarında çoğunlukla minimalist yaklaşıma önem veriyor. Parçalardaki sözlerde hayvanlardan bahsediliyor ve tabii ki sincabın yerini diğer hiçbir hayvan tutamıyor (Yine de tembel hayvanına kulak vermek gerekiyor). Bu müzik tarzında ciddiyeti elden bırakmamak gerektiğini ve her hayvana özen gösterilmesini, Hayvansaray anlamış ve içine sindirmiş durumda. Hayvansaray kendi kafasının ne şekilde çalıştığını ararken, bu süreçte karşılaşılacak şarkılar, her an her yerden saldırıya geçebilir.

On Your Horizon

"On Your Horizon, bir astral seyahat grubudur! Canlı performanslarında tüm enerjisiyle yeni bir "an" oluşturmak ve dinleyicisine, o an`a özel hikayeler yaratma olanağı sağlamaya çalışmaktadır. Kurulmuş olduğu Mart 2010 tarihinden bu yana, yaklaşık bir yıl içinde, otuzu aşkın konser ve festivalde yer alan grup, ayrıca 15. Roxy Müzik Günleri`nde 3.lük ödülünün sahibi olmuştur."

Rammy Roo - Gitar
Gülşah Erol - Çello
Tuğrul Gültepe - Bas
Ender Akgün – Davul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT