Galaxy Müzik Evi / DGMND

Tarihler: 12 Nisan 2012 Perşembe ~ 12 Nisan 2012 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Ghetto

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10 34440 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2012 ~ Nis 12, 2012

Gazeteci Mansur Forutan’ın teknoloji, grafik, moda, tasarım, müzik, video art başlıklarını bir araya getirdiği internetteki evi Galaxy Müzik Evi, 12 Nisan akşamı aynı ismi taşıyan müzik grubuyla Ghetto sahnesine taşınıyor. Bir müzik grubundan çok daha fazlasını sunan Galaxy Müzik Evi, video enstalasyon, projection mapping konusunda Türkiye’nin dahi çocukları olarak nitelendirilen DGMND’nin hazırlayacağı görsel şov ile sahnede olacak.

Galaxy Müzikevi’nin gece mesaisinde Mansur Forutan, Cenk Turanlı, Kerem Sedef uzun süredir yaptıkları stüdyo session’larını DGMND’in hazırlayacağı görsel şov eşliğinde gün yüzüne çıkaracak. Enerjisini ve ruhunu analog synth ve powerriff’lerden alan Galaxy Müzik Evi ve DGMND’nin ortaklığıyla gerçekleşecek performans, sizi sınırları olmayan işitsel ve görsel bir yolculuğa çıkaracak.

Galaxy Müzik Evi 2008 yılında online bir albüm oluşturma fikriyle Berlin’de kuruldu. 21’inci yüzyılda müziğin üretimi, paylaşımı ve sunumu üzerine yenilikçi bir felsefeyle çalışmalarını sürdürdü. Müzikal bir kurgunun etrafında, grafik, moda, tasarım, teknoloji, edebiyat, video art gibi, sanatın diğer önemli dallarını da etkin bir şekilde kullanarak, projeye zengin katmanlar eklemeyi amaçladı.İstanbul merkezli kreatif dijital tasarım ve prodüksiyon ajansı DGMND müşterilerine yenilikçi, özgün, interaktif ve etkili görsel iletişim çözümleri sunmak için 2007 yılında kuruldu.

Bu vizyon ve hedefler çerçevesinde ödüllü internet siteleri, reklam filmleri, müzik klipleri, interaktif enstalasyonlar ve sahne performansları gibi görsel içerik üretilen tüm alanlarda dijital projelerin hayata geçirilmesinde proaktif rol oynayan DGMND, proje konsept tasarımından, projenin hayata geçirilmesi kadar geçen bütün evrelerini tek çatı altında üreten ve yönetimini üstlenen bir yapıya sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT