Garaj Extravaganza

Tarihler: 28 Mayıs 2010 Cuma ~ 28 Mayıs 2010 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: 34,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Hayal Bistro

Adres: İstiklal Cad. Meşelik Sok. No:8 Taksim Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2010 ~ May 28, 2010

Mart ayındaki ilk partisinde DJ Slice’ın müthiş performansıyla isminden çokça söz ettiren Garaj Entertainment, Xtravaganza serisinin ikinci partisinde kaçıranlar ve sabırsızlıkla bekleyenler için yeniden Hayal Bistro`da.

1998 yılında ilk pikaplarınına dokunduğundan bugüne, İsviçre`nin Kaufleuten ve Liquid`in de aralarında olduğu en ünlü kulüplerinde ve Street Parade`de binlerce kişiye ter attırıp her saniyeyi dansla hafızalara kazıyan DJ Slice aka Johnny Roxx, şimdi eğlence dünyasının gıcır gıcır underground oluşumu Garaj Entertaintment organizasyonu ile Hayal Bistro`da özenle seçtiği rock, hip-hop ve elektro şarkıları ustaca birbiri ardına ekleyip bir zanaatkar edasıyla ince ince işlediği el yapımı Mash Up performansıyla Türkiye`nin dansa aç kitlesiyle buluşuyor. DJ Slice öncesinde ise İstanbul kulüpleri müdavimlerinin yakından tanıdığı house ve elektro`nun en tatlı seslerini bir araya getiren Randoman kalabalığı geceye hazırlıyor.

Eğlence garantili, daha önce hiçbir dans gecesinde hissetmediğiniz bir ruha bürüneceğiniz 2010`un en iddialı turntablist performansını başkasından dinlemeyin. Kaçıran büyük üzülür...

18 Yaş sınırı vardır.
Bilet fiyatına ilk içki dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT