Garanti BBVA Konserleri: Balthazar

Tarihler: 27 Eylül 2019 Cuma ~ 27 Eylül 2019 Cuma 27 Eylül 2019 21:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Sahnesi

Ücret: - Avantajlı DönemTam – 90.00 TL - Tükendi 18 Yaş Altı - 75.00 TL - Tükendi - Genel Satış Tam - 120.00 TL 18 Yaş Altı - 120.00 TL Öğrenci - 75.00 TL Tükendi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 27, 2019 ~ Eyl 27, 2019

Neo-psychedelia, electro-pop ve garaj punk türlerinden etkiler taşıyan akılda kalıcı ve şaşırtıcı indie rock tınılarıyla imza attıkları “Bunker” , “Do Not Claim Them Anymore” ve “I’ll Stay Here” parçları sayesinde dünya çapında büyük bir dinleyici kitlesine ulaşan Balthazar, Garanti BBVA Konserleri kapsamında 27 Eylül’de Zorlu PSM’de!

*27 Eylül 2019 Cuma günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek etkinliğin, bilet teslimat gişesinde yoğunluk yaşanacağından girişte beklememek adına biletlerinizi etkinlik gününden önce satış noktalarımızdan teslim almanızı önemle rica ederiz. Satış noktalarımızın listesi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.”

Maarten Devoldere (vokaller / gitar / klavye), Jinte Deprez (gitar / vokaller) ve Patricia Vanneste (keman / klavye / vokaller) onlu yaşlarındaki üç arkadaş olarak kurdukları Balthazar ile 2005 yılında ulusal bir gençlik yarışmasına katıldılar ve “Lost and Found” ile bu yarışmayı kazandılar. 2006 yılında çıkardıkları ilk albümlerine de bu parçayı ekleyen topluluk Joachim Quartier (bas) ve Koen Verfaillie’nin (davul) de katılımıyla aynı yıl konserlere de başladı.  2007 yılının başlarında, ritim bölümünün yerini Simon Casier ve Christophe Claeys aldı. Grup, ertesi yıl, Fransa, Almanya, Hollanda ve İsviçre gibi yakın ülkeleri ziyaret ederek Belçika dışındaki ilk performanslarını sergiledi 2009'da stüdyoya dönmeden önce Güney Afrika'da bir kulüp turu yaptı.

İlk tam kayıtları olan Applause, Mart 2010'da yayınlandı ve Belçika'daki albüm listesinde 13 numarada bir hafta kaldı. Albümün yayınlanmasını takiben Pukkelpop ve Rock Werchter gibi Avrupa festivallerinde sahne alan topluluk, Joy Formidable ve dEUS ile de turneye çıktı. Miksajını Noah Georgeson'un (The Strokes, Joanna Newsom) yaptığı, grubun ikinci albümü Rats 2012'de Play It Again Sam tarafından piyasaya sürüldü. Devoldere, Deprez, Vanneste, Casier ve davulcu Michiel Balcaen'in kadrosunda yer aldığı 2015'te yayınlanan üçüncü albümleri Thin Walls’un yapımcılığını ise Depeche Mode ve Blur ile çalışmış olan Ben Hillier üstlendi. Bu albüm ile Belçika’da 2.sıra, Hollanda’da ile ilk 20’ye kadar ulaştılar.

Son albümleri Fever’ı 2019'un başlarında PIAS tarafından yayınlayan Balthazar, Garanti Caz Yeşili Konserleri kapsamında 27 Eylül’de yeni ve en sevilen şarkılarıyla Zorlu PSM sahnesinde olacak!

Kapı Açılış 21:00
The Away Days 21:30
Balthazar 22:30


*Garanti kredi kartlarına bilet fiyatları üzerinden %20 indirim uygulanacaktır.

*American Express kartlarına indirim yapılmamaktadır.

*Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlik sahne üstü ayakta olarak gerçekleşecektir.- 18 yaş altı seyirciler etkinliğe sahne üstünde sadece kendi anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilir. Anne ve/veya baba dışındaki reşitlerin/büyüklerin refakati geçerli değildir.- 14-18 yaş arasındaki seyirciler anne/baba refakati olmadan "18 Yaş Altı Kategori" bileti alarak etkinliği uzak görüşlü oturmalı alandan takip edebilir.- 14 yaş altı seyirciler sadece kendi anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT