Garanti Caz Yeşili Brian Charette & Melanie Scholtz 4TET

Garanti Caz Yeşili Brian Charette & Melanie Scholtz 4TET

Tarihler: 21 Mart 2019 Perşembe ~ 22 Mart 2019 Cuma 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 70 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2019 ~ Mar 22, 2019

Meriden, Connecticut doğumlu Brian Charette 17 yaşında Lou Donaldson ve Houston Person gibi isimlerle sahne almaya başladı. New York jazz dünyasının önemli simalarından biri olan müzisyen Avrupa ve Amerika’nın en önemli konser mekanları ve festivallerinde sahne aldı. Hammond firmasının orglarını temsil eden, Steeplechase ve Positone plak şirketleriyle çalışan sanatçı 2014 yılında org dalında Downbeat dergisi tarafından ‘yükselen yıldız’ seçildi. 2018 yılında ise yine Hammond org dalında beşinci oldu. 2015 yılında Hot House Magazine tarafından New York’un en iyi Hammond orgcusu seçildi. Positone’dan çıkan son albümü ‘Once and Future’ listelerde 17. sıraya kadar yükseldi ve iTunes listelerinde ise son çıkan albümler listesinde müzik türünden bağımsız olarak ilk yirmide yer aldı. Beraber sahne aldığı isimle arasında Joni Mitchell, Chaka Khan, Paul Simon ve Cyndi Lauper gibi popüler isimler de yer almakta. Yazarlık ve eğitmenliğe de devam eden Charette, Keyboard Magazine, The New York City Jazz Record, Down Beat, Muzikus gibi dergilerde yazıyor ve Prag’daki Czech Summer Jazz Workshop’larında masterclass’lar veriyor.

Güney Afrika doğumlu Melanie Scholtz, opera dalında Cape Town Üniversitesi’nde eğitim gördü. Bugüne kadar kendi albümleri de dahil olmak üzere beş albümde yer aldı. 2012 yılında Nice’te yapılan Jazz a Juan Festivali kapsamındaki Jazz Revelations yarışmasındaki üç ödülü de kazanıp bir sonraki sene aynı festivalde sahne aldı. Çek Cumhuriyeti başta olmak üzere Avrupa’da düzenli olarak konserler veren vokalist 2011 yılında Anjazz Festivali’nde Bobby McFerrin ile, 2012’de ise Joy of Jazz Festivali’nde ise Kurt Elling ile konserler verdi. Melanie Scholtz’un müziği dinleyicinin en iyi dostu olarak anlatılıyor. Sanatçının müzikal dürüstlüğüyle kurulan bu ilişki Scholtz’un kendine has tonuyla dinleyiciye ulaşıyor.

Bu iki konularında başarılı müzisyene bizden iki müzisyen de eklenerek heyecan verici bir geceye imza atacaklar.

Melanie Scholtz (vo),
Brian Charette (Ham. Org),
Önder Focan (g),
Erhan Seçkin (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT