GARANTİ CAZ YEŞİLİ Dena De Rose Trio

Tarihler: 16 Nisan 2015 Perşembe ~ 17 Nisan 2015 Cuma 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş 40.-TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2015 ~ Nis 17, 2015

Amerikan basını tarafından Shirley Horn’dan bu yana gelmiş geçmiş en yaratıcı ve başarılı piyanist/ şarkıcı olarak görülen Dena DeRose bugüne kadar 11 albüm çıkardı. Son albümü “We Won’t Forget You… An Homage to Shirley Horn” 2014 yılında çıkan sanatçıya 15 yıldır eşlik eden ikili, basta Martin Wind ve davulda Matt Wilson yer alıyor. 2012 yılında çıkardığı ‘’Travelin’ Light’’ albümü ile Grammy adayı oldu ve bu albüm Down Beat dergisi tarafından dört yıldız ile yorumlandı, Downbeat, All About Jazz ve niceleri tarafından ‘Yılın Albümleri’ listelerinde yer aldı. 2003, 2006, 2008 ve 2013 yıllarında ise Down Beat’in yıllık oylamalarında ‘’Artist Deserving Wider Recognition’’ (Daha Çok Tanınması Gereken Sanatçı) kategorisinde birinci oldu.

Dünyanın birçok yerindeki en önemli caz organizasyonlarında ve kulüplerinde sahne alan sanatçı ayrıca Dizzy’s Coca-Cola Jazz Club’un (New York) 30. yıl albümünde yer aldı. Clark Terry, Ray Brown, Tootie Heath, Bill Charlap, Eric Alexander, Jeremy Pelt, Benny Green, Harry Allen, John Clayton, Terell Stafford, Mark Murphy, Gary Cmmulyan, Rufus Reid, Lewis Nash, Louis Hayes, Scott Hamilton, John Scofield gibi birçok müzisyenler beraber sahneyi paylaştı. 15 yıl New York’ta yaşadıktan sonra Avusturya, Graz’a yerleşen müzisyen Graz Üniversitesi’nde Caz Vokal Bölümü’nde profesörlük görevine getirildi. Sanatçı uluslararası alanda performans, ders ve workshop’larına devam etmekte.

Dena De Rose (p),
Martin Wind (b),
Matthew Wilson (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT