Garanti Caz Yeşili: Kaki King

Tarihler: 27 Ekim 2015 Salı ~ 27 Ekim 2015 Salı 21:30

Yer: Babylon Bomonti

Ücret: Avantajlı Dönem: 33.75 TL Ayakta (Normal Dönem): 39.00 TL Masalı (Normal Dönem): 44.50 TL Ayakta (Kapı Fiyatı): 40.00 TL Masalı (Kapı Fiyatı): 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2015 ~ Eki 27, 2015

Rolling Stone dergisinin “Guitar Gods” listesinde yer alan tek kadın müzisyen Kaki King, Garanti Caz Yeşili etkinlikleri kapsamında kendine has gitar çalma tekniğiyle Babylon Bomonti’yi büyülemeye geliyor.

New York banliyölerinin halka açık yerlerindeki akustik performanslarıyla dikkat çeken Kaki King, 10 yıllık kariyerine sığdırdığı altı albüm ve iki EP ile önemi bir başarıya imza attı. Foo Fighters, Timbaland ve The Mountain Goats gibi gruplarla birlikte çalışmalar gerçekleştiren Brooklyn doğumlu besteci ve gitarist, televizyon ve sinema için besteler de yapıyor. Sean Penn’in “Into The Wild” isimli filmi için yazdığı müzikle “En İyi Özgün Beste” dalında Golden Globe Ödülü’ne aday olan Kaki King, canlı müzik performansını görsellikle harmanladığı proje "The Neck is a Bridge to the Body" ile Babylon Bomonti ahalisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Kickstarter üzerinden başlatılan projede, görsel deneyim firması Glowing Pictures işbirliğinde, ilk defa projeksiyon perdesi olarak izleyicilerinin karşısına çıkacak gitarın, Kaki King’in usta elleri arasında kışkırtıcı ve hareketli bir formata bürünüşüne tanık olunacak.

Kapı Açılış 20:30
Sena Şener 21:00
Kaki King 22:00

"Normal Dönem bilet fiyatlarında Garanti Bankası'na ait kredi kartı kullanıcılarına %20 indirim"

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 20:30
- Konser: 21:30
- Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT