Garanti Caz Yeşili Konserleri Jacky Terrasson Trio

Tarihler: 03 Şubat 2012 Cuma ~ 04 Şubat 2012 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, İstanbul Jazz Center

Adres: Çırağan Caddesi Salhane Sk. No.10 34349 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Acıbadem İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2012 ~ Şub 4, 2012

Doğaçlamalarıyla ünlü piyanist Jacky Terrasson İstanbul’da...

Caz müziğinde sürekli yenilik ve doğaçlama arayışında olan Jacky Terrasson, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında İstanbul’da sahne alacak. Sanatçı, Jacky Terrasson Trio eşliğinde, 3-4 Şubat tarihlerinde İstanbul Jazz Center’da caz tutkunlarıyla buluşacak. Basta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman’ın eşlik edeceği Terrason, piyanosuyla doğaçlamadaki ustalığını sergileyerek, seyircilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Berlin’de doğan Terrasson, prestijli müzik okulu “Berklee College of Music”ten mezun olduktan sonra Chicago ve New York kulüplerinde çalmaya başladı. 1993 yılında “Thelonious Monk Piano” yarışmasını kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Kariyeri boyunca aranjör ve piyanist olarak; Dianne Reeves, Dee Dee Bridgewater, Jimmy Scott ve Betty Carter gibi isimlerle birlikte çalıştı. Sanatçı ayrıca, caz müziğinin devleri Ray Brown ve Art Taylor ile çaldı, Ry Cooder’la 2 albüm kaydetti. 2 kez Grammy’ye aday gösterilen usta piyanist, 2003 yılında, “Prix Django Reihnardt, Academie de Jazz” tarafından “Yılın En İyi Caz Sanatçısı” seçildi. Aynı yıl, “Smile” ile “Yılın En İyi Caz Albümü” (Victoire de Jazz) unvanını aldı. Avrupa’da caz müzisyenlerine verilen “Django d’Or” ödülleri kapsamında ise “En İyi Caz Albümü” ve “En İyi Sanatçı” dalında birinci oldu.

İstanbul Jazz Center’dan satın alınan konser biletlerinde ve mekanda yapılacak harcamalarda; Garanti Bonus, Flexi, Money ve Shop&Miles Card sahiplerine %10; American Express Green Card sahiplerine %10, Gold Card sahiplerine %15, Platinum Card sahiplerine ise %20 indirim uygulanacak. Söz konusu indirimler, Biletix’ten alınan biletlerde geçerli olmayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT