Garanti BBVA Sunar: Kovacs

Garanti BBVA Sunar: Kovacs

Tarihler: 04 Eylül 2019 Çarşamba ~ 04 Eylül 2019 Çarşamba 04 Eylül 2019 20:30

Yer: %100 Studio

Ücret: Tam - 80.00 TL Öğrenci - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 4, 2019 ~ Eyl 4, 2019

İkonikleşen kapüşonlusunun altında bir soul efsanesinin sesini gizleyen Sharon Kovacs, 4 Eylül’de Garanti BBVA konserleri kapsamında Studio’da!

Hollanda’nın Eindoven kentinde öğrenimini tamamlayıp, açık mikrofon gecelerindeki performansıyla adından söz ettiren Kovacs, yıllar içinde kendi eşsiz yolunu yaratmayı başardı ve karanlık çekiciliği ile tüm dünyayı büyüledi.

Bir kısmı Küba’da kaydedilen, James Bond-vari tango sounda sahip ilk EP’si “My Love” 2013 yılında yayınlandı ve Avrupa listelerine çok hızlı bir giriş yaptı. Kısa sürede Yunanistan’da 1 numaraya kadar yükselen şarkıyı 2015’te yayınlanan çıkış albümü “Shades Of Black” takip etti. Yılın en iyileri arasında gösterilen albüm 6 ülkede ciddi liste başarısı elde ederken, Hollanda’da zirveye oturdu, Almanya’da ise ilk ona girmeyi başardı.

İş ve özel hayatında değer verdiği insanları kaybeden ve bu yüzden son birkaç seneyi duygusal iniş çıkışlarla geçiren Sharon’ın, yapımcı Liam Howe merkezinde yeni bir Kovacs ailesi kurmasıyla şekillenen ikinci albümü “Cheap Smell” geçtiğimiz yıl yayınlandı. Adını şöhret olmadan önceki son grubundan alan ve ilk uzun çalarında olduğu gibi hayatının zorlu dönemlerinden çıkmak için motivasyon ararken ortaya çıkan bu albüm müzik otoritelerinden olumlu yorumlar aldı.

Öyle ki, fırtınalı aşklar ve istismar edici boyuta varan ikili ilişkilerin yanı sıra hedonizm ve bağımlılık hakkında bir dizi itiraf içeren “Cheap Smell” son on yılın en açık, dürüst ve ilham verici future soul albümlerinden biri olarak gösterildi.

Amy Winehouse ve Nina Simone gibi efsanelere özgü müzikal yeteneği ile birlikte 60 milyonu geçen Youtube izlenmesi, kazandığı çeşitli ödüller, global festival performansları ve aykırı imajı ile kuşkusuz günümüz soul pop yıldızlarından Kovacs, etkisinden kolay kolay kurtulamayacağınız bir konser vaad ediyor.

*Garanti kredi kartlarına bilet fiyatları üzerinden %20 indirim uygulanacaktır.

*American Express kartlarına indirim yapılmamaktadır.

*Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.


Kapı Açılış 20:30
Etkinlik Başlangıç 21:30

- 18 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Öğrenci bileti Öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT