Kendine Has Sunar - Polly Gibbons

Kendine Has Sunar - Polly Gibbons

Tarihler: 09 Kasım 2023 Perşembe ~ 10 Kasım 2023 Cuma 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş 350.-TL

Nereden Alınır: https://www.nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2023 ~ Kas 10, 2023

Polly Gibbons, uluslararası caz camiasında yirmi yıla yayılan başarılı bir kariyere imza attı. Polly, BBC ve Jazz FM tarafından iki kez “En İyi Caz ​​Vokalisti” olarak aday gösterildi ve ABD dergisi Downbeat tarafından Gregory Porter’ın kadın versiyonuyla karşılaştırıldı.

Başarılı bir caz sanatçısı olmasına rağmen Polly’nin vokalist ve besteci olarak müzikal etkileri çocuklukta blues, soul, gospel ve R&B’deki köklerle başladı; öyle ki The Sunday Times onun caz vokallerini “Aretha Franklin tonlarında eski R&B” olarak tanımladı. Suffolk’lu Polly henüz 17 yaşındayken Londra caz sahnelerinde yer almaya başladı ve saf yeteneğiyle izleyicileri şaşırttı. O zamandan beri Londra’daki Royal Albert Hall’un George Benson ve Gladys Knight’ın açılışında sahne aldı ve New York’un efsanevi Birdland Caz Kulübü’na konuk oldu. Londra’da Ronnie Scotts’ın müdavimlerindendir.Polly, 2014 yılında Los Angeles merkezli Resonance Records ile anlaşma imzaladı; bu, bir sanatçı olarak gelişiminin bir kanıtıydı ve burada eleştirmenlerce beğenilen üç albüm kaydetti. Bu, Polly’nin Endonezya’daki Java Caz’dan Kanada’daki Montreal Caz Festivali’ne kadar ABD, Avrupa ve Asya’daki mekanlarda ve festivallerde performans sergilediği uluslararası bir turneye yaptı ve tecrübeli, uluslararası üne sahip bir sanatçı statüsüne kavuştu. Polly, 2022 sonbaharında “As It Is” ile tüm orijinal şarkılarından oluşan bir albümünü kaydetti. Suffolk’taki The Old Jet stüdyosunda kaydedilen bu dokuzuncu albüm Haziran 2023’te yayınlandı. “As It Is” Polly tarafından yazıldı, aranje edildi ve aynı zamanda yapımcılığını da üstlendi.

Polly Gibbons ( vo),
Kaan Bıyıkoğlu ( p),
Kağan Yıldız ( b),
Burak Cihangirli ( d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT