Gazino Show 2

Tarihler: 28 Ocak 2012 Cumartesi ~ 28 Ocak 2012 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Ücret: 89.00 TL - 78.50 TL - 67.50 TL - 56.50 TL - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Bostancı Gösteri Merkezi Gişe

Adres: Mehmet Şevki Paşa Cad. Lunapark Yanı Bostancı İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 384 72 10 - 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2012 ~ Oca 28, 2012

Yoğun İstek Üzerine Bostancı Gösteri Merkezi Park Müzikhol & Hakan Eren Gururla Sunar: Gazino Show

İlk kez geçtiğimiz Aralık ayında izleyici karşısına çıkan ve gişe rekoru kıran “Gazino Show”, yoğun ilgi ve istek üzerine, bir kez daha, 28 Ocak Cumartesi gecesi Bostancı Gösteri Merkezi’nde!

60’lı, 70’li ve 80’li yıllar boyunca eğlence kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan gazinoların kalabalık kadrolu, anlı şanlı eğlencelerini günümüze taşıyan “Gazino Show” büyük ilgi gördü. Gösteri izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı.

“Gazino Show”da tam 12 sevilen isim, Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde ardı ardına sahneye çıkıyor. Türk Sanat Müziğinin iki dev isimi Neşe Karaböcek ve Seçil Heper’in birlikte assolistlik yapacağı kadroda, yaptığı sahne showları ile Türk popunun en renkli yorumcularından Seyyal Taner ile birlikte Türk popunun en önemli yorumcuları Berkant, Nur Yoldaş, Ersan Erdura, Tülay Özer, Ercan Turgut, Bilgen Bengü, Funda sahne alırken ve Oryantal Dora bu muhteşem kadroya dahil oluyor.

Tıpkı eskinin gazinoları gibi, “Gazino Show” da izleyenlere makul bir fiyata bütün bir gece boyu, hem bir dolu sevilen sesi dinleme, hem de eğlenme fırsatı veriyor.

Bilet fiyatlarının pahalılığı yüzünden sık sık konserlere gidemeyenler, bir konserde birden çok şarkıcı izlemek ve dinlemek isteyenler, bir zamanların şahane gazino programlarını özlemle hatırlayanlar… “Gazino Show” tam size göre!

Büyük orkestra, birbirinden şık, gösterişli solistler, gazino programlarının olmazsa olmazı oryantal dans ve göz kamaştıran assolistler… Yıllardır sürdürdüğü programları ve yaptığı albümlerle Türk popunun kayıp tarihini gün ışığına çıkaran Hakan Eren’in hazırladığı bu büyük gazino eğlencesi, iki binli yıllar usulü “Gazino Show” ile 28 Ocak Cumartesi saat:21.00’de tekrar Bostancı Gösteri Merkezi’nde!

Gazino günlerinin göz kamaştıran yıldızlarıyla yeniden buluşmak için biletlerinizi önceden almayı unutmayın...

- 6 yaşından küçükler giremez, büyükler bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT