Gazino Show

Tarihler: 02 Aralık 2011 Cuma ~ 02 Aralık 2011 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Ücret: 89.00 TL - 78.50 TL - 67.50 TL - 56.50 TL - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Bostancı Gösteri Merkezi

Adres: Mehmet Şevki Paşa Cad. Lunapark Yanı Bostancı İstanbul Bostancı İstanbul

Telefon: 0216 384 72 10 - 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2011 ~ Ara 2, 2011

Bostancı Gösteri Merkezi Park Müzikhol & Hakan Eren Gururla Sunar…

Maksim, Bebek Belediye, Gar, Çakıl, Lunapark ve daha niceleri... 60’lı, 70’li ve 80’li yıllar boyunca eğlence kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan gazinoların kalabalık kadrolu, anlı şanlı eğlenceleri Bostancı Gösteri Merkezi’nde yeniden hayat buluyor!

2011 yılında memleketin ilk ve tek gazinosu; “’Gazino Show’’, muhteşem dev kadrosuyla 2 Aralık Cuma akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde!

“Gazino Show”’da tam 11 sevilen isim, Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde ardı ardına sahneye çıkıyor. Türk Sanat Müziğinin iki dev isimi Neşe Karaböcek ve Seçil Heper’in birlikte assolistlik yapacağı kadroda, yaptığı sahne showları ile Türk popunun en renkli yorumcularından Seyyal Taner ile birlikte Türk popunun en önemli yorumcuları Berkant, Nur Yoldaş, Ersan Erdura, Tülay Özer, Ercan Turgut, Bilgen Bengü, Funda sahne alırken, Oryantal Dora da bu muhteşem kadroya dahil oluyor.

Tıpkı eskinin gazinoları gibi, “Gazino Show”’da izleyenlere makul bir fiyata bütün bir gece boyu, hem bir dolu sevilen sesi dinleme, hem de eğlenme fırsatı veriyor.

Bilet fiyatlarının pahalılığı yüzünden sık sık konserlere gidemeyenler, bir konserde birden çok şarkıcı izlemek ve dinlemek isteyenler, bir zamanların şahane gazino programlarını özlemle hatırlayanlar… “Gazino Show” tam size göre!

Büyük orkestra, birbirinden şık, gösterişli solistler, gazino programlarının olmazsa olmazı oryantal dans ve göz kamaştıran assolistler… Yıllardır sürdürdüğü programları ve yaptığı albümlerle Türk popunun kayıp tarihini gün ışığına çıkaran Hakan Eren’in hazırladığı bu büyük gazino eğlencesi, iki binli yıllar usulü “’Gazino Show’’’’ ile 2 Aralık Cuma saat 21.00’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT