Gece Yolcuları

Tarihler: 25 Mart 2009 Çarşamba ~ 25 Mart 2009 Çarşamba - Saat: 22:00

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: İstiklal Cad. Büyük Parmak Kapı Sok. Afrika Han No:19 Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2009 ~ Mar 25, 2009
GECE YOLCULARI grubu 1993 yılında kurulmuştur. Grubun sözlerinin ve bestelerinin tamamı kendisine ait olup, MELODİK POP-ROCK olarak adlandırdıkları müzik tarzında üretim yapmaktadırlar.

İlk albümleri öncesinde, Türkiye`nin bir çok yerinde konserler yaparak, hem kendi müziğini ilerletmiş, hem de dinleyicileriyle paylaşma imkanı yakalamıştır. Bu açıdan oldukça tanınan ve sevilen bir müzik grubu olmuştur.

2004 yılında ilk albümleri GECE YOLCULARI` nı yayımlayan grup bu albümle çok yüksek bir başarıya imza atmış ve hedeflerini yakalama ve ilerletme konusunda öngörülerini haklı çıkarmıştır.
GECE YOLCULARI albümünün çıkış parçası “Unut Beni” ile haftalarca radyo-TV müzik listelerde kalmış ve müzik otoritelerince son yılların en başarılı parçalarından biri olarak değerlendirilmiştir.

2005 yılı sonlarında ikinci albümleri için stüdyoya giren grup, “GECE YOLCULARI 2” albümünü, Mart 2006’da yayımlamıştır. Bu albümde “Nerdesin” ve “Hüzün” gibi kendi şarkılarıyla dikkat çeken grup “Seninle bir dakika” coverı ile de konuşulmaya devam etmiştir.

2008 yılında üçüncü albümleri “Kalbin Kadar Yakın”ı çıkaran grup, “Değer mi” diyerek müzik listelerinin zirvesine çıkmayı yine başarmış ve ardından ikinci video klip “İhtimal” i yayınlamıştır.

2009 itibariyle yola yenilenmiş kadrosuyla devam eden Gece Yolcuları şu sıralar son albümlerinin üçüncü videosu “Yıldızlardayım” ile radyo-Tv lerde yer almaktadır.

Bu müzikal serüven boyunca, Üniversiteler başta olmak üzere Türkiye’nin hemen hemen her yerinde konserler vererek dinleyicileri ile buluşmuş, etkileyici konser performansları ve repertuarları ile de en çok konuşulan müzik guruplarından biri olmuştur.
www.hayalkahvesibeyoglu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT