Gece Yolcuları “Baba Şarkılar”

Gece Yolcuları “Baba Şarkılar”

Tarihler: 24 Ocak 2019 Perşembe ~ 24 Ocak 2019 Perşembe 20.30

Yer: Babylon

Ücret: Tam 50.00 TL Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2019 ~ Oca 24, 2019

18 seneyi aşkın süredir Türkçe pop-rock sahnesinin sevilen gruplarından Gece Yolcuları; müzik hayatı boyunca kitlelerin sevgisini kazanmış “Baba” lakaplı Müslüm Gürses şarkılarına yapacakları yorumlarla 24 Ocak’ta konuğumuz oluyor!

2004 senesinde kendi isimlerini taşıyan ilk albümleriyle hızlı bir çıkış yapan Gece Yolcuları, albümde yer alan “Unut Beni” parçasıyla haftalarca listelerin başında yer aldı. Kendi tanımlarıyla “melodik pop-rock” tarzındaki üretimleriyle hayran kitlesini genişleten grup; ikinci albümleri “Gece Yolcuları 2”de kendi yazdıkları şarkılar beğeni kazanmaya devam ederken, “Seninle Bir Dakika” yorumlarıyla da dikkatleri üzerine çekti. Müzik hayatları boyunca üniversiteler başta olmak üzere Türkiye'nin birçok şehrinde konserler vererek dinleyicileriyle buluşan Gece Yolcuları, konser performanslarıyla kendinden sıkça söz ettirmeyi başardı. Grup, bu özel proje için; Müslüm Gürses’in Ajda Pekkan, Fikret Kızılok, Kenan Doğulu, Sezen Aksu parçalarını yeniden yorumladığı arabesk rock albümü “Sandık”ta yer alan şarkıların da yer aldığı özel bir Müslüm Gürses repertuvarı seslendirecek. Vokalde Edis İlhan, gitarda Uğur Arslantürkoğlu ve Umut Yıldız, bas gitarda Orkun Gezer ve davulda Deniz Kaymaraz’dan oluşan Gece Yolcuları’na, “Baba Şarkılar” özel projesinde yaylı ve ritim grubu da eşlik edecek.

Etkinlik Kuralları:
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
Etkinlik ayaktadır, oturma düzeni yoktur.
Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
Güvenlik sebebiyle sırt çantaları mekana alınamamaktadır. Vestiyere palto, mont, ceket ve sırt çantaları ücret karşılığı bırakılabilir.
Seyirci Babylon'da yapılan genel ses ve görüntü kayıt çalışmaları dahilinde kendi ses ve görüntüsünün kayıt altına alınmasına izin verir ve Babylon ya da ilgili konser organizatörünün bu kayıtları serbestçe kullanma yetkisi olduğunu kabul eder.
İçerideki ses seviyesi uzun süreli maruz kalındığında geçici duyma kaybına sebep olabilir.
İçerideki ışık düzeni geçici göz rahatsızlıklarına ve epileptik nöbetlere neden olabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT