Gel Pozunu Ver!

Tarihler: 24 Kasım 2010 Çarşamba ~ 24 Kasım 2010 Çarşamba - Saat: 21:00

Yer: Olimpia Event Hall

Ücret: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Olimpia Event Hall

Adres: İstiklal Cad. Acara Sok. No: 2 (Yapı Kredi Kültür Merkezi Yanı), Galatasaray İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 04 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2010 ~ Kas 24, 2010

Fotojenik olduğuna inanan ve poz vermeyi seven herkesin kendini bulacağı, DJ Hakan Küfündür ile 70’ler ve 80’lerin atmosferine geri döneceğiniz partide kendinizi bir geceliğine de olsa profesyonel bir model gibi hissedeceksiniz.

Parti boyunca iki profesyonel fotoğrafçı o geceye özel kurulmuş olan spot ışığının karşısında davetlilerin en güzel pozlarını yakalayacak. Bir hafta boyunca Facebook’ta "Eğlencenin Dibi" sayfasında oylanacak fotoğraflar arasından en güzel pozu veren katılımcıya makyaj ve styling de dahil olmak üzere fotoğrafın yeni gözü Pelin Erdoğan’dan muhteşem bir çekim hediye edilecek.

Üzerinize dönen spot ışıkları, sizin için patlayan flaşlar ve muhteşem bir eğlence sizleri bekliyor…
Öyleyse…
Hadi “GEL POZUNU VER”….

PELİN ERDOĞAN
1982’de İstanbul’da doğdu. 2001’de İtalyan Lisesi’nden, 2006’da Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldu. Psikoloji okumasının da etkisiyle olacak insan ruhunu fotoğrafa yansıtmaktan büyük keyif duyduğunu fark ederek, okulun son yılında klinik psikolog olma hayallerinden fotoğraf tutkusu yüzünden vazgeçip rotasını tamamen fotoğrafa çevirdi. Kasım 2006’da Muammer Yanmaz‘ ın Fotoğraf Atölyesi’ni tamamladı. 20 ML Fotoğraf Ajansı`nda 2 aylık bir staj deneyiminden sonra Nisan 2007`de Muammer Yanmaz’ın fotoğraf ekibine asistanı olarak dâhil oldu ve aynı tarihte İKSV adına festivallerde fotoğrafçı olarak görev yapmaya başladı. Daha önce Apple ICan Fotoğraf Sergisi ve 40 haramiler fotoğraf sergisi Adlı iki adet karma sergide yer alan sanatçı Eylül 2008`den itibaren çalışmalarına freelance olarak devam etmektedir.

Detaylı Bilgi İçin: www.pelinerdogan.com
http://milkyyy.deviantart.com/
İletişim:
Pelin Erdoğan: 05384307298
Yade Demirel: 05352417888

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT