Genç Bi Şenlik 2019

Tarihler: 26 Ekim 2019 Cumartesi ~ 26 Ekim 2019 Cumartesi 26 Ekim 2019 13:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Etkinlik günü kapıda bilet fiyatları yükselecektir. Tek Kişilik Bilet - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2019 ~ Eki 26, 2019
Genç Bi Şenlik’19, 26 Ekim Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek.

*26 Ekim 2019 Cumartesi KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek etkinliğin, bilet teslimat gişesinde yoğunluk yaşanacağından girişte beklememek adına biletlerinizi etkinlik gününden önce satış noktalarımızdan teslim almanızı önemle rica ederiz. Satış noktalarımızın listesi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.”

"Genç Bi Şenlik Öğrenci Komitesi ve Koşanadam organizasyonuyla düzenlenen “Genç Bi Şenlik” İstanbul’da düzenlenen en büyük ve en popüler gençlik şenliği olma özelliği taşıyor. 

Bu sene Genç Bi Şenlik’in Ana Sahnesinde alternatif rock müziğin öncü isimlerinden Mor ve Ötesi, türkçe rap müziğin en büyük ismi Ceza, alternatif rock müziğin sevilen grubu Gripin, 2019 yılında yayınladığı “Elimde Dünya” albümüyle büyük ilgi toplayan Fatma Turgut, T-Rap müzik denilince akla gelen ilk rap grubu RedKeys Music ve pop müziğin hit isimlerinden Ece Seçkin yer alırken, Bahçe Sahnesinde yayınladığı her albümle beğenileri toplayan DKTT, rap müziğin en iyi ikililerinden Şanışer ve Sokrat St, new-school rap müziğin en parlak isimlerinden Ati242 ile gün boyu enerji hiç düşmeyecek!

21 yaş üstünün katılmadığı etkinliklere öncü olan “Genç Bi Şenlik ” bu sene de büyük sahne gösterilerinin ve müzik gruplarının yanı sıra; sosyal sorumluluk, atölye çalışmaları, veliler için özel lounch alanı, color up etkinliği, teknoloji, kültür, sanat ve spor etkinliklerine de ev sahipliği yapacak."

- Kapı açılış saati 13:00’dır.- Etkinliğin üst yaş sınırı 21’dir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Tüm bilet kategorileri ayaktadır.- Etkinlik, her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Satın alınan biletlerin iadesi ve değişikliği yapılmayacaktır.- Etkinlik mekanında giriş - çıkış yapılmamaktadır. Giriş yapan misafirler çıkmak istediklerinde tekrar bilet alarak içeri girmek zorundadır.- Etkinlik alanına yiyecek, içecek, açık sigara paketi, tütün paketi, elektronik sigara, parfüm, deodorant, kozmetik ürünleri, sivri uçlu araçlar (makas, çakı,kalem), suç aleti sayılabilecek cisimler ve güvenlik görevlilerimizin alanda tehlike yaratacağını düşündüğü eşyalar kesinlikle  alınmayacaktır.- Etkinlik alanında alkol, tütün satışımız yoktur.- Güvenlikten sorumlu görevliler bilet sahibi olunmasına bakmaksızın bu kurallara uymayan kişileri uyarmak, bilet iadesi yapmak, bazı ürünlere el koyma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT