Genç Müzisyenler Üçlüsü

Genç Müzisyenler Üçlüsü

Tarihler: 28 Şubat 2020 Cuma ~ 28 Şubat 2020 Cuma 20:30

Yer: Arter

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Irmak Caddesi No: 13 Dolapdere Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 37 67

Faks: 0212 292 07 90

Web: http://www.arter.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2020 ~ Şub 28, 2020

Arter 28 Şubat Cuma akşamı, kemanda Veriko Tchumburidze, çelloda Umut Sağlam ve piyanoda Tolga Atalay Ün’den oluşan Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler Üçlüsü’nü ağırlayacak. Sevgi Gönül Oditoryumu’nda gerçekleşecek konserde üçlü, Dvořák, Beethoven, Popper ve Schubert’ten eserleri seslendirecek.

Güher ve Süher Pekinel’in vizyonu ve öncülüğünde hayata geçirilip 12 yıldır yürütülen ve 6 yıldır Tüpraş’ın sponsorluğu ile devam eden “Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler”, Türkiye’den sıra dışı yeteneklere sahip genç müzisyenleri yaşam ve enstrüman bursu ile destekleyerek 12 yıldır dünya sahnelerine takdim ediyor. DSGM’de yer alan ve bugünün uluslararası platformda aranan solistleri haline gelmiş müzisyenler Arter’de izleyicilerle buluşuyor. Türkiye’de klasik müziğin gelişmesi ve yurt dışına açılması konusunda önemli katkıları olan bu kuruluşun yetiştirdiği sanatçılar, klasik müzik severler için kaçırılmayacak bir seri oluşturuyorlar.

Serinin dördüncü konserinde, Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler Üçlüsü yer alacak. Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler Üçlüsü’nde kemanda, genç müzisyenlerin ödüllendirildiği prestijli müzik yarışmalarından biri olan 15. Uluslararası Henryk Wieniawski Keman Yarışması’nı henüz yirmi yaşındayken kazanan Veriko Tchumburidze bulunuyor. Çelloda, Almanya’da Barenboim-Said Akademisi’nde eğitimine devam eden, 2018 Gaetano Zinetti Uluslararası Müzik Ödülü sahibi Umut Sağlam; piyanoda ise 2018 Beethoven Madalyası sahibi, Royal College of Music doktora öğrencisi piyanist Tolga Atalay Ün yer alıyor.

Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler Üçlüsü, 28 Şubat 2020 Cuma akşamı 20:30’da Sevgi Gönül Oditoryumu’nda gerçekleşecek konserin programında Dvořák, Beethoven, Popper ve Schubert’ten eserlere yer verecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT