Genç Piyanist Başak Merev’den Piyano Resitali

Genç Piyanist Başak Merev’den Piyano Resitali

Tarihler: 22 Nisan 2016 Cuma ~ 22 Nisan 2016 Cuma 20:00

Yer: Türkan Saylan Kültür Merkezi

Adres: Gülsuyu Mah. Nar Sok. E5 Yanyol Üzeri Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 589 36 00

Faks: 0216 589 36 08

Web: http://www.tskm.org.tr

E Posta: info@tskm.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2016 ~ Nis 22, 2016

Gelecek vadeden genç piyanist Başak Merev, 22 Nisan Cuma akşamı Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde dinleyicileriyle buluşacak.

Saat 20:00’de başlayacak olan konser programında genç sanatçı, Bach, Beethoven, Scriabin, Chopin, Usmanbaş’ın eserlerinden oluşan bir repertuarı klasik müzik severlerin beğenisine sunacak.

1998 doğumlu Başak Merev, müzik eğitimine 3 yaşında aldığı piyano ve ritm dersleri ile başladı. 2004-2009 yılları arası İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda yarı zamanlı eğitim aldı. 2009 yılından bu yana piyano eğtimine, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda tam zamanlı olarak Prof. Metin Ülkü ile devam etmektedir.

Bugüne kadar birçok piyano virtüözünün (İdil Biret, Gülsün Onay, Nikolai Demidenko, Jean-Bernard Pommier, Arnulf von Arnim, Andreas Weber, Peter Katin, İlya İtin, Misha Dacic, Julian Gorus, İbrahim Yazıcı, Jerzy Sterczynski, Milena Mollova, Alicja Paleta-Bugay, Hilary Demske ) eğitmenlik yaptığı ulusal ve uluslararası ustalık sınıflarına katılan ve önemli festivallerde konserler veren Merev, klasik müzik çevrelerinde “gelecek vadeden genç sanatçı” olarak anılıyor.

Genç sanatçının, 22 Nisan’da Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde vereceği özel konserin davetiyeleri için www.tskm.org.tr / info@tskm.org.tr adresinden bilgi alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT