Genç Yetenekler

Tarihler: 28 Şubat 2015 Cumartesi ~ 28 Şubat 2015 Cumartesi 16:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: 8.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2015 ~ Şub 28, 2015

Akbank Sanat, "Genç Yetenekler"i sahnede buluşturuyor.

Şule Berna Kondaş (Viyolonsel)
Türkiye'nin birçok ilinde çeşitli masterclass ve konserlerde yer almıştır ve ayrıca bu etkinliklerde okulu da başarı ile temsil etmiştir. Bulgaristan / Dobrich 18. Uluslararası Genç Müzisyenler Yarışması'nda birincilik ödülüne layık görülmüştür.

Selin Nardemir (Viyolonsel)
Türkiye de dahil olmak üzere Almanya ve İsviçre'de düzenlenen konserlerde bulunmuştur. Senfoni Orkestrası ile Beethoven Festivali'nde yer almıştır ve çeşitli illerde konserler vermiştir. Ayrıca aynı yıl Almanya'da Deutsche Welle ile radyo kaydı yapmıştır.

İlayda Aydın (Viyolonsel)
2014 eylül ayında gerçekleşen 18. Uluslararası Bulgaristan / Dobrich Genç Müzisyenler Yarışması'nda 2. kategoride ikincilik ödülüne layık görülmüştür.

Yasin Kula (Viyolonsel)
Solo olarak birçok konser vermiştir. Çeşitli oda müziği gruplarında ve Ramiz Melik Aslanov'un şefliğini yapmakta olduğu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası'nda; İstanbul, Almanya ve Azerbaycan'da onu aşkın konser vermiştir. Ayrıca oda müziği grupları ve solo olarak da birçok radyo kaydı yapmıştır.

Aslı Ayben Özdemir (Keman)
Çeşitli oda müziği grupları ile konser vermiştir. 2013 de "38. Nedyalka Simeneova Uluslararası Keman Yarışması"na katılmış ve 1. grup ikincisi olmuştur. Okulunu temsil etmek üzere çeşitli kongrelerde çalmıştır. Dobrich Genç Müzisyenler Yarışması'nda grubunda ikincilik ödülünü kazanmıştır. Etkin olarak konser vermektedir.

Yemen Dursun (Viyolonsel)
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası ile Fransa Belfort Müzik Festivali ve Beethoven Müzik Festivali kapsamında Almanya/Bonn ve Berlin kentlerinde oda müziği ve okulunun senfoni orkestrası ile ve ayrıca birçok ilde de solo konserler vermiştir. Birçok radyo kaydında yer almıştır.

Korrepetitör: Zümrüt Alieva
Öğrenimlerini halen bulunmakta oldukları İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Prof. Sevil Gökdağ'ın öğrencileri olarak devam etmektedirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT