Gevende - Kim Ki O

Tarihler: 03 Haziran 2017 Cumartesi ~ 03 Haziran 2017 Cumartesi 03 Haziran 2017 12:00

Yer: Peyote Cennet Bahçesi

Ücret: Ayakta - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2017 ~ Haz 3, 2017
Peyote Cennet Bahçesi, kapılarını 3 Haziran’da Gevende ve Kim Ki O ile açıyor.

Yaz sezonunda şehrin yorgunluğundan kaçanları, müzik ve sanat dolu yeni bir nefeste buluşturmayı planlayan Peyote Cennet Bahçesi’nin açılışı 3 Haziran cumartesi günü gerçekleşecek. Burgazada kıyılarının ilk sahne konukları ise; geçtiğimiz aylarda Kırınardı albümüyle hayranlarını sevindiren, bağımsız sahnenin en özel topluluklarından biri Gevende ve sessizliğini sonbaharda yeni bir albümle bozmaya hazırlanan synth-pop ikilisi Kim Ki O. 

Gevende
2000 yılında Eskişehir’de kurulan Gevende, 2006’da Baykuş Müzik’ten çıkan ilk albümleri “Ev” ile büyük bir dinleyici kitlesi yakaladı. İlk albümden sonra dünyadaki birçok festival ve müzik fuarında da sahne alan ve farklı müzisyenlerle de ortak çalışmalarda bulunan Gevende, beş yıllık bir sürecin ardından hayranlarını şaşırtacak bir hamle yaptı. 2011’de bambaşka bir sound ve farklı müzikal fikirlerle dolu "Sen Balık Değilsin Ki" albümünü çıkardı. Üçüncü stüdyo albümü öncesi ise Monochroma oyununun soundtrack albümüyle yeni bir sürpriz yapan topluluk, Türkiye ve yurtdışında çeşitli yerlerde sahne almayı sürdürdü. 2015’te San Antuan Kilisesi’ndeki özel konseriyle farklılığını bir kez daha ortaya koyan Gevende, bu konserin canlı kayıtlarını da Baykuş Müzik etiketiyle yayınladı. Üçüncü stüdyo albümü “Kırınardı”, dijital olarak Baykuş Müzik ve plak olarak da Shalgam Records etiketiyle Şubat 2017’de hayranlarıyla buluştu.

Kim Ki O
Berna Göl ve Ekin Sanaç tarafından kurulan bas ve synth ikilisi Kim Ki O 2006’dan beri dark-pop faaliyetlerini sürdürüyor. Parçalarında eşitsizlik, adaletsizlik, bencillik gibi sosyal ve içsel deneyimlerden ilham alan ikili 2013’te Paris merkezli Lentonia Records etiketli “Grounds” albümünü yayınladı. 2007 ve 2008’deki kayıtlarını “Bir, İki...” adlı bir toplama albümde dinleyicilerle buluşturan Kim Ki O 2017 sonbaharında, yine Lentonia Records’dan yayımlayacağı yeni albümü “Zan” için hazırlıklara devam ediyor. 

- Kapı Açılış: 12:00
- Kim Ki O: 18:00
- Gevende: 20:00

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir. - 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik sonrası saat 00:00'da dönüş motoru vardır.- "Kim Ki O" saat 18:00'de,"Gevende" saat 20:00'de sahne alacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT