Gezginfest VAN 3. Gün

Tarihler: 09 Eylül 2018 Pazar ~ 09 Eylül 2018 Pazar 09 Eylül 2018 12:00

Yer: Gevaş Ada İskelesi Ahtamara Tesisi

Ücret: Etkinlik Günü: 100.00 TL 3. Gün Genel Giriş - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2018 ~ Eyl 9, 2018
Doğunun ilk müzik festivali özelliğini taşıyan GezginFest Van, 7-8-9 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleşiyor.

Doğunun ilk müzik festivali özelliğini taşıyan GezginFest Van 7- 9 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Türkiye' nin en büyük line- up'larından birine ev sahipliği yapacak olan GezginFest Van, Van Gölü kıyısında bulunan Gevaş Ada İskelesi yanında yapılacaktır.

Interrail Turkiye & Hayal Kahvesi ortaklığında yapılacak proje, sosyal farkındalığı öne çıkarmakla birlikte, farklı kültürleri seyahat, sanat ve müzik ile birleştirecektir. 

İran, Azerbaycan, Ermenistan gibi ülkelerden sanatçılar ile world music temasında, çizgi dışı bir etkinliğe imza atılacaktır.

Van'da ilk defa yapılacak festivalde; sosyal yaşam alanları, oyun parkları, kütüphaneler, engelli çocuklarımızın eğlenebileceği parkurlar ve hayalini gerçekleştirmek isteyen tüm güzel insanların unutamayacağı bir 3 gün hayal edilmektedir. İnsanı ve doğayı seven, hayvan dostlarımıza şefkat gösteren, ‘‘mutluluk paylaştıkça güzeldir’’ felsefesini benimseyen festival topluluğu amaçlanmaktadır.

9 Eylül Pazar
Teoman
Selda Bağcan & Boom Pam !
Cem Adrian
Can Bonomo
Melek Mosso
Ahmet Aslan
Yener Çevik

After Party: Ezhel

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.-Günlük bilet ile biletin üzerinde yazan tarihte alana giriş yapabilirsiniz.  Bilette yazan tarihte giriş yapılmadığında, bilet farklı bir tarihte kullanılamaz.  Bilet tarihindeki atölyeler, etkinlikler ve konserler bilet içeriğine dahildir.-Günlük biletlere kamp dahil değildir. Bunlar dışında tüm gün boyunca stantlardan etkinliklerden atölyelerden ve konserlerden yararlanabilirsiniz.- 10 yaş ve altı etkinliğe katılamayacaktır. 10 yaş üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT