Gilles Peterson Pres. Havana Cultura

Tarihler: 26 Kasım 2011 Cumartesi ~ 26 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 55.50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2011 ~ Kas 26, 2011

GILLES PETERSON PRESENTS HAVANA CULTURA BAND (Live) - 3D PARTY
Londra / Havana

Gilles Peterson, Viyana Caz Festivali’nde büyük övgü alan yeni projesi “Havana Cultura” ile şimdi de Garanti Caz Yeşili kapsamında Babylon’da. Havana seyahatlerinden ve oradaki müzikal çeşitlilikten ilham alan Peterson, Küba’nın eşsiz müzikal kültürünü yansıttığı bu yeni projesiyle Havana’nın yeraltından gelen farklı müziklerini İstanbul sahnesine taşımaya hazırlanıyor. Peterson, son dönemde büyük başarı yakalayan Havana Cultura albüm serisinin bir devamı olan ve 14 Kasım’da piyasada olacak olan “Havana Cultura: The Search Continues” albümünün tanıtımı kapsamında tamamı Kübalı müzisyenlerden oluşan star bir kadro ile Babylon sahnesine konuk olacak.

Latin müziği, Küba’nın arka sokaklarından gelen ritimlerle birleştirdiği performans esnasında ortaya çıkan müzik hem geleneksel Küba ritimlerini hem de caz, soul, hip-hop ve reggaeton gibi birbirine hem yakın hem de farklı türleri içeriyor. Sahnede Gilles Peterson’a uluslararası platformda büyük ün sahibi, yetenekli piyanist Roberto Carcassés ve Ogguere grubuna vokalleriyle hayat veren soul müzik divası Danay Suarez ve Edrey de eşlik ediyor olacak. Performans sonrası ise Gilles Peterson pikapların başına geçecek ve daha sonrasında yerini yetenekli prodüktör ve DJ Simbad’a bırakacak. Konser öncesi ise Babylon’da Yakuza DJ setiyle geceyi ısıtacak.

O cumartesi İstanbul gece hayatının kuşkusuz buluşma merkezi olacak. Çünkü Babylon’un 3 farklı mekânında partiler devam edecek. Babylon Lounge’un resident DJ’i Tobumusikizm en güzel funk ve motown müzikleriyle geceyi aynı yüksek tempoda devam ettirirken, Üst Kat’ta ise bambaşka bir hava esecek. Olcay Özkan’ın Dubstep gecesi ile Üst Kat’ta aksak ritimlerin en eğlenceli örnekleri çalınacak.

22:00 – 23:30 Yakuza
23:30 – 00:30 GILLES PETERSON PRESENTS HAVANA CULTURA BAND (Live) feat. Roberto Carcassés, Danay Suarez and Edrey from Ogguere
00:30 – 01:30 Gilles Peterson (DJ Set)
01:30 – 02:30 Simbad (DJ Set)
BABYLON LOUNGE: Tobumusikizm
ÜST KAT: Dubstep Night with olcayözkan
***Bonus Kart ve Extragenç üyelerine bu etkinlikte ayakta biletlerinde %20 indirim uygulanacaktır. Kart başına iki bilet alınabilmektedir.
***Babylon ve Babylon Lounge'da hergün saat 21.30'a kadar tüm alkollü içeceklerde %50 indirim!!!

Bu performans kaçmaz çünkü,
Eklektik müziğin dahi çocuğu Gilles Peterson, bu projesi ile Viyana Caz Festivali’nde büyük övgü aldı. Gilles Peterson’ın Havana’ya olan sık seyahatleri sonucunda ortaya “Havana Cultura” projesi çıktı. Bu müzikle Havana’nın arka sokaklarını damarlarınıza kadar hissedeceksiniz.

Sahnede tamamı Kübalı müzisyenlerden ve vokallerden oluşan star bir kadro Peterson’a eşlik edecek. Bu gece aynı zamanda büyük bir takipçi kitlesi olan Havana Cultura albüm serisinin de partisi olacak. İstediğiniz kadar dansetmek serbest.
Babylon ve Gilles Peterson her zaman harikalar yaratan bir kombo.
Bu gece uzun. İstanbul’un tüm iyi müzikseverleri Babylon’a akacak. Babylon’da Havana Cultura performansı sonrası Gilles Peterson pikapların başına geçecek. Sonrasında Simbad ve Yakuza DJ set ile gece geç saatlere kadar devam edecek. Bu bir 3D parti! Aynı gece Babylon Lounge’ta Tobumusikizm ile funk ve motown müzikler, Üst Kat’ta ise Olcay Özkan ile dubstep partisi var.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Babylon uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT