Gipsy Kings İPTAL OLDU!

Tarihler: 13 Eylül 2010 Pazartesi ~ 13 Eylül 2010 Pazartesi - Saat: 21:30

Yer: Küçükçiftlik Park

Ücret: Normal: 67,00 TL, VIP: 123,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Küçükçiftlik Park

Adres: Kadırgalar Cad. No:5 Maçka İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 247 71 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2010 ~ Eyl 13, 2010
14 EYLÜL İZMİR KÜLTÜR PARK, 15 EYLÜL ANTALYA KONYAALTI VE 16 EYLÜL İSTANBUL MAÇKA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA DÜZENLENECEK OLAN GIPSY KINGS KONSERLERİ, ORGANİZASYON KOMİTESİNİN VERDİĞİ BİLGİYE İSTİNADEN İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR.

İşte Gerçek Krallar

Akdeniz müziğinin efsanevi grubu Gipsy Kings, adını ilk defa seksenli yılların başlarında Güney Fransa sahillerindeki jet sosyeteye müzik yaparak duyurdu. Yıllarca başta Brigitte Bardot olmak üzere sanat ve iş dünyasının önde gelen isimlerini eğlendirdi. Şarkıları Pablo Picasso’ya ilham verdi, Charlie Chaplin’i ağlattı. Seksenli yılların önde gelen yapımcısı Claude Martinez tarafından keşfedilip, içinde Bamboleo şarkısının da bulunduğu Gipsy Kings albümünü çıkardıktan sonra dünya müzik listelerini altüst ederek yepyeni bir müzik türünün de yaratıcısı oldu. İspanya’da doğan flamenko müziğini pop, caz, rock ve salsa ile harmanlayarak tüm dünyanın ilgisini çeken bir müzik tarzı yarattı. Buğulu ve güçlü vokalleri, adeta perküsyon aleti gibi çaldıkları ritm gitarları, pena kullanmadan parmak tekniğiyle attıkları büyüleyici gitar soloları ve sahnede giydikleri flamboyant gömlekleriyle seyirciye bambaşka deneyimler yaşattı. Diskografisine otuz milyonu aşan satışıyla on sekiz tane albüm sığdıran grup, Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere dünyanın sayısız ülkesinde unutulmaz konserler verdi.

Yurdumuza ise, Gipsy Kings albümünün çıktığı 1988 yılının akabinde gelip, İstanbul’un gözde eğlence mekanı olan Şamdan’da özel bir konser verdi. Daha sonra yolları uzun süre Türkiye’den geçmedi. 2004 yılında ise lenf kanserine yakalanan müzisyen arkadaşları Kıvanç Öner’e destek vermek amacıyla İstanbul’a gelen ekip, Lütfü Kırdar’da gerçekleşen müthiş bir konsere daha imza attı.

Reyes ve Baliardo kardeşler ve onların oğullarından oluşan Gipsy Kings’e yurdumuzdan sürpriz sanatçılar ve dansçılar da eşlik edecek. Grup; Bamboleo, Djobi Djoba, Baila Me, Volare, Un Amor, No Volvere, La Dona gibi dünyaca ünlü şarkılarına ek olarak son albümleri Pasajero’dan da eserler sunarak konsere gelenleri Akdeniz’in romantik mavisinde coşturup, flamenko ruhunun çağdaş senfonisiyle büyüleyecek.

www.kingsinistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT