Girl Performance

Tarihler: 04 Nisan 2009 Cumartesi ~ 04 Nisan 2009 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Stüdyo 54

Ücret: Biletixte 25 YTL ( 1 İçecek Dahil )

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Stüdyo 54

Telefon: 0212 243 31 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2009 ~ Nis 4, 2009
4 Nisan Cumartesi SAAT: 22:00 - 04:00
GIRL PERFORMANCE @ STUDYO 54

Türkiye’de bayan DJANE’ler arasında isminden sıkça söz ettiren DJANE NEGMA mükemmel performansıyla 4 Nisan Cumartesi GIRL PERFORMANS özel gecesinde eğlencenin ritmini yükseltmek için STUDYO54’te sahne alıyor.

Dünyada Miami, Ibiza ve Almanya başta olmak üzere Kıbrıs ve Türkiye’nin bir çok şehrinde performans gösteren Negma; Marco V, Randy Katana, Johan Gielen, Outwork, Junior Vasquez, Alex M.O.R.P.H, Ronald Van Gelderen, Jochan Miller, LayDee Jane, Miss Shiva, Nugen, Niki Belucci gibi dünyanın önemli DJ/producer’ları ile birçok festivalde ayni kabini paylaştı. Son zamanlarda 90’li yılların vocal trance’lerine yeniden remix çalışmaları yaparak adından sıkça bahsettirmeye başladı. Özellikle Katana’nın Feels Like Magic parçasını 2007 Negma Remix’i büyük ses getirdi.

2009 Yılının en özel gecelerinden biri olacak olan bu gecede DJANE NEGMA’ nın müthiş performansının yanında SHOW Girl EBRU ve SHOW Girl BARBIE MELİS özel dans showları ile geceyi renklendirecekler. Çok özel süprizlerin yanında Girl MC VANILLA gecenin bütün enerjisini en üst seviyeye çıkartacak. Son dönemlerin en heyecanlı gecelerinden biri olan bu özel gecede sabahın ilk ışıklarına kadar yalnızca bayanlar performans gösterecek bu özel anlarda eğlenmek için kaçırmayın…

DJ’ler ve vokaller eşsiz performanslarını sergilerken, daha bir çok Sanatçı, Dans Showları ve sponsorların sürpriz hediyeleri ile gece unutulmaz bir hal alacak ve eğlence tavan yapacak..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT